Libnet.ro
UNICEF

16:30

Amenzi uriase pentru cei care fac aceasta greseala, in timp ce isi renoveaza locuinta sau construiesc. Politistii vor fi nemilosi

Playtech Playtech,
Amenzi uriase pentru cei care fac aceasta greseala, in timp ce isi renoveaza locuinta sau construiesc. Politistii vor fi nemilosi

Incepand de joi, 31 octombrie, persoanele fizice care fac lucrari de constructie sau isi renoveaza locuintele si arunca gunoaiele in spatii neamenajate special risca amenzi de pana la 6. 000 de lei. in plus, vor fi obligate sa ridice deseurile si sa le depoziteze conform prevederilor aflate in vigoare. Persoanele care isi renoveaza locuinta si arunca . continuă pe Playtech

Sanse mari de angajare pentru cei care isi cauta joburi in Timisoara

Companiile din Vestul tarii au cele mai multe planuri de angajare potrivit studiului ManpowerGroup privind Perspectivele Angajarii de Forta de Munca in Romania, cu o previziune neta de angajare de +18%. Cu toate acestea, nu toate domeniile sau industriile vor avea un numar ridicat de joburi in Timisoara.

Amenzi de 1.500 de lei pentru cei care nu se legitimeaza in fata politistilor sau jandarmilor

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, vineri, legea pentru sporirea atributiilor politistilor. Actul normativ prevede, printre altele, amendarea cu pana la 1. 500 de lei a persoanelor care refuza sa furnizeze politistilor sau jandarmilor date de identificare sau sa se prezinte la sediul Politiei.

Anuntul Politiei Romane: anvelopele de iarna au devenit obligatorii. Soferii care nu respecta asta risca amenzi uriase

S-a deschis sezonul anvelopelor de iarna! Politia Romana tocmai a anuntat ca acestea sunt oblgatorii. Cei care nu se conformeaza regulii, risca amenzi usturatoare. Anvelopele de iarna au devenit obligatorii Politia Romana a anuntat oficial ca incepe sezonul anvelopelor de iarna obligatorii. De asemenea, a mai transmis conducatorilor auto faptul ca daca autovehiculele nu sunt .

Lovitura pentru zeci de mii de romani. Cei care isi deranjeaza vecinii vor plati amenzi mari. 6.000 de lei pentru o bormasina

Viata la bloc, trai cu peripetii. Cei care isi deranjeaza vecinii de acum incolo vor plati amenzi mari: 6. 000 de lei, un zgomot de bormasina. Iohannis a promulgat legea, vineri. Cei care isi deranjeaza vecinii vor plati amenzi mari Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, vineri, legea pentru sporirea atributiilor oamenilor legii. Printre altele, ea prevede .

Cod Rutier 2019. Ce conditii trebuie sa respecte cei care au permis, pentru a circula cu masina pe drumurile publice

O serie de conditii de baza sunt impuse de catre autoritati celor care isi doresc sa obtina permisul de conducere. Dupa ce, in final, si-au vazut visul cu ochii, oamenii trebuie sa treaca prin filtrul gandirii alte si alte conditii pentru a circula cu masina pe drumurile publice. Despre ce este vorba? Conditii de respectat .

Ce spune Barna despre dedicatia cu lautari: Cei care sunt impotriva ii vor da simbolistica hiperbolica

Luderul USR, Dan Barna, intampinat la o intalnire electorala din judetul Arad de o formatie de muzica populara care a rescris pentru el melodia Canta cucu-n Bucovina, spune ca a fost gestul unei filiale de a-si exprima increderea si ospitalitatea, iar cei care sunt impotriva ii vor da simbolistica hiperbolica.

Daniel Zamfir, semnal de alarma inainte de investirea noului Guvern: Vin vremuri grele pentru cei cu credite!

Vin vremuri grele pentru cei cu credite, atentioneaza senatorul Daniel Zamfir, intr-o postare facuta pe Facebook, in care sustine caGuvernul Orban va fi pe fata in favoarea bancilor si impotriva.

Sanctiuni dure pentru cei care isi deranjeaza vecinii. Amenzile ajung pana la 6.000 de lei

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, vineri, legea pentru sporirea atributiilor politistilor. Legea vizeaza sanctionarea celor care organizeaza petreceri private si folosesc aparatura muzicala care tulbura linistea in cartiere rezidentiale cu amenzi intre 2. 000 si 3. 000 de lei.

Politia anunta ca a inceput sezonul anvelopelor de iarna obligatorii. Amenzile ajung la 2.900 de lei pentru cei cu masinile neechipate

Politia Romana anunta ca a inceput sezonul anvelopelor de iarna obligatorii si le transmite soferilor ca daca circula pe drumuri cu zapada, gheata sau polei fara anvelope de iarna pot primi amenzi de pana la 2. 900 de lei.

Serie Hotnews (5). Vloggeri din Romania care fac educatie pentru tineri cum nu a facut-o niciodata televiziunea

Desi multi cred ca vloggingul inseamna doar entertainment, lucrurile nu stau chiar asa. Pe foarte multe dintre conturile de Youtube din Romania se face si educatie pentru tineri. Am facut o trecere in revista a catorva dintre vloggerii cei mai relevanti din acest punct de vedere.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2376 seconds )