Libnet.ro
UNICEF

16:00

Cele mai amendate judete din Romania: cine castiga la contraventii in starea de urgenta

Playtech Playtech,
Cele mai amendate judete din Romania: cine castiga la contraventii in starea de urgenta

In cele cateva luni de stare de urgenta, agentii de politie au fost foarte activi cand vine vorba de amenzi pentru incalcarea restrictiilor de circulatie. Lasand la o parte legalitatea. continuă pe Playtech

Ialomita, printre cele mai afectate judete de seceta. 123.000 de hectare de culturi agricole sunt calamitate

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a spus ca din declaratiile fermierilor centralizate pana acum privind efectele secetei reiese ca suprafata calamitata este de 1,1 milioane hectare. Cele mai mari suprafete afectate sunt in judetele Constanta, Tulcea, Ialomita, conform News. ro.

Bugetarii cu cele mai mari salarii din Romania cer un imprumut de 100 milioane de euro pentru a trece peste pandemie

Regia autonoma Romatsa, compania de stat cu cel mai bine platiti angajati din Romania, vrea sa ia un imprumut de 100 de milioane de euro, dupa ce activitatea a fost afectata din cauza ca traficul aerian s-a redus cu circa 90% in urma pandemiei.

Povestea triumfului incredibil al echipei FC Malines in Cupa Cupelor. A fost una dintre cele mai mari surprize din istorie

Echipa belgiana FC Malines a produs in editia 1987-1988 a Cupei Cupelor una dintre cele mai mari surprize din istoria cupelor europene, castigand trofeul dupa un parcurs impresionant si invingand in finala detinatoarea trofeului, celebra Ajax Amsterdam.

Unul dintre cele mai importante turnee de tenis, oprit pana la aparitia unui vaccin anti-coronavirus?

O informatie venita pe surse anunta ca proprietarul unuia dintre cele mai importante turnee din tenisul profesionist, Larry Ellison, nimeni altul decat fondatorul Oracle, s-ar opune organizarii competitiei de anvergura pe care o patroneaza pana la aparitia unui vaccin anti-coronavirus.

Una dintre cele mai bogate tari a triplat TVA si a eliminat alocatiile de trai

Criza a lovit puternic una dintre cele mai bogate tari din lume, autoritatile luand decizia de a tripla TVA si de a elimina alocatiile de trai, scrie RT.

Top 10 cele mai scumpe mancaruri si ingrediente din lume: de la pestele otravitor Fugu la pepenele negru

Cu siguranta ati auzit si poate chiar ati testat caviar sau sofran, unele dintre cele mai scumpe ingrediente din lume. in aceeasi categorie intra pestele otravitor Fugu si pepenele negru, produse rare si tocmai din acest motiv vandute la preturi prohibitive. Iata care sunt cele mai scumpe 10 mancaruri din lume si motivele pentru care costa atat de mult.

van Groningen, Raiffeisen Bank: De fapt, nu suntem o democratie. Am luat anumite lucruri dintr-o democratie: ca cine castiga alegerile, in urmatorii 4 ani face ce vrea. Asta nu e democratie

Intelegem ca e o perioada de populism. Cred ca exista si alte teme mai importante decat legislatia dedicata sistemului bancar. Riscam infrigementul pentru ca nu am adoptat legislatia privind spalarea banilor, de exemplu. Noi vom respecta aceasta lege a darii in plata, recent promulgata-n. red). Evident ca o vom respecta, iar acolo unde vor aparea neintelegeri le vom rezolva prin Justitie, a spus joi Steven van Groningen, CEO al Raiffeisen Bank, la intalnirea cu jurnalistii, prilejuita de prezentarea rezultatelor financiare ale bancii. intrebat cum se face ca un singur parlamentar a pus la punct ditamai sistemul financiar local, van Groningen a explicat: Vedem acum ca mecanismul de consultare dintre sectorul public- Parlament- sectorul privat nu functioneaza. De ce? Fiindca nu avem o structura in care sa ne intalnim regulat. De fapt, nu suntem o democratie. Am luat anumite lucruri dintr o democratie: Ca cine castiga alegerile, in urmatorii 4 ani face ce vrea. Asta nu e democratie.

Guvernul spune ca va ajuta organizatorii de concerte si de evenimente culturale. Cine sunt cei mai mari jucatori din acest domeniu

Guvernul are in vedere adoptarea unor decizii menite sa faciliteze asigurarea de lichiditati financiare organizatorilor de concerte si de evenimente culturale, precum si continuarea acordarii somajului tehnic si dupa data de 15 mai 2020 pentru angajatii din acest sector - se arata intr-un anunt publicat pe Facebook de Guvern. Piata festivalurilor din Romania a ajuns anul trecut la circa 600 de milioane de lei.

VIDEO Gasca de interlopi din mai multe judete, interceptata de mascati in Buzau. Politistii au oprit un convoi de 6 masini

Un barbat din localitatea buzoiana Vadu Pasii si-a chemat amici din mai multe judete pentru a petrece intr-un loc ferit, in comuna Gheraseni, intr-o ferma abandonata. Convoiul de autoturisme a fost oprit de un filtru al politiei, in care se aflau si mascati, iar cei 20 de barbati au fost amendati.

Eurostat: Romania are cele mai putine locuri de munca precare din UE

Romania are cele mai putine locuri de munca precare din Uniunea Europeana, arata datele publicate de Eurostat, potrivit carora pe acelasi palier se situeaza si Cehia.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3164 seconds )