Libnet.ro
UNICEF

23:30

Cod rutier 2019. Cand pot folosi, de fapt, soferii telefonul la volan. Exceptia pentru care nu primesc amenda

Playtech Playtech,
Cod rutier 2019. Cand pot folosi, de fapt, soferii telefonul la volan. Exceptia pentru care nu primesc amenda

Cea mai recenta modificare a Codului Rutier 2019, care prevede amenzi drastice pentru soferii care stau pe telefon in timp ce conduc, a facut si inca face mare valva printre conducatorii auto. Este una din cele mai controversate modificari aduse in Codul Rutier din aceasta a doua jumatate de an, in Romania. Modificarea intrata in . continuă pe Playtech

Cod rutier 2019. 5 greseli banale pentru care soferii risca sa ramana fara permis. Ce trebuie sa afle neaparat conducatorii auto

Noul Cod Rutier a intrat in vigoare in data de 12 octombrie 2019. Ce trebuie sa afle neaparat soferii? Ai mai jos 5 greseli banale pentru care conducatorii auto risca sa ramana fara permis. Cod rutier 2019. 5 greseli banale pentru care soferii risca sa ramana fara permis Sezonul de amenzi a inceput din 12 .

Cod Rutier 2019. Cresc amenzile de circulatie, de la 1 ianuarie. Care este explicatia

Vesti foarte proaste pentru conducatorii auto! Din pacate pentru acestia, bucuria trecerii in noul an le va fi umbrita de amenzile rutiere care vor creste. Care este explicatia pentru acest lucru? Cod Rutier 2019. De ce cresc amenzile de circulatie de la 1 ianuarie? Noul an aduce amenzi de cirulatie mai mari decat pana acum.

Cod Rutier 2019. Motivul pentru care te poti trezi cu permisul suspendat. Deja s-au luat primele masuri

Zeci de soferi s-au trezit deja cu permisele de conducere suspendate, din acest motiv. Autoritatile au decis sa ia primele masuri, de aceea conducatorii auto de la noi trebuie sa aiba mare grija de modul in care se urca la volan. De asemenea, romanii trebuie sa afle ca nu doar agentii de la Rutiera va .

VACANTA CRACIUN 2019. Cand incepe vacanta de iarna in 2019. Cate zile stau acasa elevii

Elevii vor avea vacanta de Craciun in perioada 21 decembrie 2019 11 ianuarie 2019, conform structurii anului scolar anuntate de Ministerul Educatiei MEN). Inspectoratele scolare.

REZULTATE ALEGERI 2019 REZULTATE PARTIALE EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Cand vom afla rezultatele alegerilor

Alegerile pe teritoriul Romaniei au loc duminica, 10 noiembrie, intre orele 7:00 si 21:00, iar in diaspora dupa urmatorul.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2462 seconds )