Libnet.ro
UNICEF

11:15

Cod Rutier 2019. Cresc amenzile de circulatie, de la 1 ianuarie. Care este explicatia

Playtech Playtech,
Cod Rutier 2019. Cresc amenzile de circulatie, de la 1 ianuarie. Care este explicatia

Vesti foarte proaste pentru conducatorii auto! Din pacate pentru acestia, bucuria trecerii in noul an le va fi umbrita de amenzile rutiere care vor creste. Care este explicatia pentru acest lucru? Cod Rutier 2019. De ce cresc amenzile de circulatie de la 1 ianuarie? Noul an aduce amenzi de cirulatie mai mari decat pana acum. continuă pe Playtech

Cod rutier 2019. 5 greseli banale pentru care soferii risca sa ramana fara permis. Ce trebuie sa afle neaparat conducatorii auto

Noul Cod Rutier a intrat in vigoare in data de 12 octombrie 2019. Ce trebuie sa afle neaparat soferii? Ai mai jos 5 greseli banale pentru care conducatorii auto risca sa ramana fara permis. Cod rutier 2019. 5 greseli banale pentru care soferii risca sa ramana fara permis Sezonul de amenzi a inceput din 12 .

Cod Rutier 2019. Motivul pentru care te poti trezi cu permisul suspendat. Deja s-au luat primele masuri

Zeci de soferi s-au trezit deja cu permisele de conducere suspendate, din acest motiv. Autoritatile au decis sa ia primele masuri, de aceea conducatorii auto de la noi trebuie sa aiba mare grija de modul in care se urca la volan. De asemenea, romanii trebuie sa afle ca nu doar agentii de la Rutiera va .

Cod rutier 2019. Greseala majora pentru care soferii risca sa ramana fara permis. in ultimele zile, sute de conducatori auto au ramas pietoni

Majoritatea accidentelor rutiere au ca factor consumul de bauturi alcoolice, fiind reguli pe care soferii romani uneori le ignora. Cei care se urca la volan dupa ce au consumat alcool trebuie sa stie ca in Romania, legislatia interzice categoric un asemenea obicei. Asemenea greseli sunt in mod clar sanctionate de agentii de la Rutiera, atunci .

Cu cat cresc amenzile de circulatie de la 1 ianuarie gratie salariului minim

Punctul-amenda, care se calculeaza, conform legislatiei, in functie de salariul minim brut pe economie, s-ar putea majora serios de la 1 ianuarie 2020. Si asta pentru ca acesta a fost plafonat in ultimii ani cu toate ca salariul minim brut a crescut de cateva ori pana acum.

Cu cat cresc amenzile de circulatie de la 1 ianuarie

Punctul-amenda, care se calculeaza, conform legislatiei, in functie de salariul minim brut pe economie, s-ar putea majora serios de la 1 ianuarie 2020. Si asta pentru ca acesta a fost plafonat in ultimii an.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )