Libnet.ro
UNICEF

13:45

Cod rutier 2019. 5 greseli banale pentru care soferii risca sa ramana fara permis. Ce trebuie sa afle neaparat conducatorii auto

Playtech Playtech,
Cod rutier 2019. 5 greseli banale pentru care soferii risca sa ramana fara permis. Ce trebuie sa afle neaparat conducatorii auto

Noul Cod Rutier a intrat in vigoare in data de 12 octombrie 2019. Ce trebuie sa afle neaparat soferii? Ai mai jos 5 greseli banale pentru care conducatorii auto risca sa ramana fara permis. Cod rutier 2019. 5 greseli banale pentru care soferii risca sa ramana fara permis Sezonul de amenzi a inceput din 12 . continuă pe Playtech

Cod rutier 2019. Greseala majora pentru care soferii risca sa ramana fara permis. in ultimele zile, sute de conducatori auto au ramas pietoni

Majoritatea accidentelor rutiere au ca factor consumul de bauturi alcoolice, fiind reguli pe care soferii romani uneori le ignora. Cei care se urca la volan dupa ce au consumat alcool trebuie sa stie ca in Romania, legislatia interzice categoric un asemenea obicei. Asemenea greseli sunt in mod clar sanctionate de agentii de la Rutiera, atunci .

Cod Rutier 2019. Cresc amenzile de circulatie, de la 1 ianuarie. Care este explicatia

Vesti foarte proaste pentru conducatorii auto! Din pacate pentru acestia, bucuria trecerii in noul an le va fi umbrita de amenzile rutiere care vor creste. Care este explicatia pentru acest lucru? Cod Rutier 2019. De ce cresc amenzile de circulatie de la 1 ianuarie? Noul an aduce amenzi de cirulatie mai mari decat pana acum.

Cod Rutier 2019. Motivul pentru care te poti trezi cu permisul suspendat. Deja s-au luat primele masuri

Zeci de soferi s-au trezit deja cu permisele de conducere suspendate, din acest motiv. Autoritatile au decis sa ia primele masuri, de aceea conducatorii auto de la noi trebuie sa aiba mare grija de modul in care se urca la volan. De asemenea, romanii trebuie sa afle ca nu doar agentii de la Rutiera va .

Motivul incredibil pentru care un angajat a dat Amazon in judecata

Angajat al companiei Amazon diangosticat cu boala Crohn a deschis proces pentru lipsa accesului la baie. Cazul ridica din nou intrebari cu privire la politicile privind accesul la baie ale Amazonului si descrie regulile neobisnuite. Amazon este data in judecata de catre un angajat dintr-un motiv incredibil Un angajat dintr-un centru de apel Amazon din .

Simona Halep a ajuns la psiholog. Motivul neasteptat pentru care sportiva a apelat la ajutorul specialistului

Simona Halep a ajuns la psiholog dupa ultimul meci din grupa violet la Turneul Campioanelor, pierdut in fata sportivei Karolina Pliskova, dupa ce antrenorul Darren Cahill i-a tinut un discurs dur si i-a transmis ca a fost o rusine pe teren. Constanteanca a fost insotita chiar de catre antrenorul ei, care a vrut sa afle .

Un fermier din Teleorman a plantat copaci pe terenul sau, iar autoritatile i-au taxat dur gestul. Motivul incredibil pentru care el trebuie sa plateasca 3000 de lei

Un fermier din Teleorman si-a dorit sa faca o fapta buna, dar dupa ce a plantat copaci pe propriul sau teren, dar autoritatile l-au sanctionat. Barbatul este in prezent nevoit sa achite o amenda substantiala, de 3. 000 de lei, pentru gesturile sale binevoitoare. Motivul incredibil pentru care fermierul trebuie sa plateasca 3. 000 de lei Felix .

Horia Tecau s-a despartit de iubita sa superba. Motivul nebanuit pentru care sportivul si fotomodelul brazilian nu mai formeaza un cuplu

Sportivul si iubita lui au pus capat relatiei, dintr-un motiv nebanuit. Adevarul dintre ei a iesit la iveala de curand, pentru ca Horia Tecau si Natalia Borges, de meserie manechin, nu mai formeaza un cuplu. Se pare ca povestea lor de dragoste n-a fost sa fie, iar fiecare a hotarat ca e mai bine sa .

Simona Halep, aspru taxata dupa Turneul Campioanelor. Motivul pentru care a fost criticata: Sa renunte sa fie sefa echipei ei!

Simona Halep a fost aspru taxata dupa Turneul Campioanelor de la Shenzhen. Motivul pentru care a fost criticata si i s-a spus sa renunte la a mai fi sefa echipei ei. Simona Halep, aspru criticata dupa decizia anuntata in urma Turneului Campioanelor Simona Halep a fost eliminata in ultimul meci al sezonului de jucatoarea ceha .

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Primele masuri pentru votul de duminica: in Bucuresti, se prelungeste programul pentru eliberarea actelor de identitate

Primaria Capitalei anunta ca programul de lucru al birourilor de evidenta a persoanelor din sectoarele bucurestene va fi prelungit, sambata si duminica, pentru eliberarea.

Adevaratul motiv pentru care Narcis Raducan a fost pus pe liber de la FCSB

Gigi Becali a renuntat la colaborarea cu Narcis Raducan, omul pe care il adusese in vara sa ocupe postul de director sportiv lasat vacant dupa plecarea lui Mihai Stoica.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )