Libnet.ro
UNICEF

13:15

Este prevazut in ordonanta militara 4. Ce trebuie sa existe in fiecare bloc. Administratorii risca amenzi uriase

Playtech Playtech,
Este prevazut in ordonanta militara 4. Ce trebuie sa existe in fiecare bloc. Administratorii risca amenzi uriase

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat duminica masurile dispuse in ordonanta militara 4. Ce trebuie sa asigure administratia publica locala la toate intrarile in blocuri, de marti, 31 martie? Administratorii risca amenzi uriase. Ordonanta militara 4. Ce trebuie sa existe in fiecare bloc Ministrul Vela a transmis duminica masurile dispuse in ordonanta militara nr. continuă pe Playtech

Transportatorii cer Guvernului sa nu-i bage pe soferii fara simpome in izolare sau carantina: Ordonanta militara nr.4 trebuie modificata

Transportatorii cer Guvernului sa modifice Ordonanta militara nr. 4, cea care ii obliga pe soferii fara simpome sa intre automat in izolare sau carantina, argumentand ca exista dejaa nivel national o criza de soferi in contextul crizei coronavirus.

Ordonanta militara 4 in cazul COVID-19. Primar: Imposibil sa implementez aceasta masura

Primarul orasului Pucioasa, jud. Dambovita, Constantin Ana, este de parere ca Ordonanta militara 4, emisa duminica, 29 martie, de MAI, nu poate fi dusa la indeplinire, din lipsa de fonduri. Edilul s-a referit strict la obligativitatea de a pune dezinfectant la toate intrarile in blocuri.

Ce nu mai ai voie sa faci incepand de acum. Ordonanta militara nr. 4, aprobata. Toate interdictiile noi

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca urmeaza o noua ordonanta militara, a patra. Pana acum, au fost date trei ordonante militare, care au ingradit libertatile de miscare ale romanilor. UPDATE: Marcel Vela: Sunt cele mai dure masuri din Romania din ultimii zeci de ani. Va asiguram ca masurile se pot ridica atunci cand se .

Vlad Voiculescu, reactie dura dupa Ordonanta militara. Cum ramane cu procedurile proaste?

Fostul ministru al Sanatatii, Vlad Voiculescu, a comentat duminica seara pe o retea sociala cu privire la masurile dispuse in Ordonanta Militara, potrivit carora medicii nu pot refuza pacientii la internare.

Ordonanta militara 4 din 2020. Document oficial de la Ministerul Afacerilor Interne

Ministerul Afacerilor Interne a publicat, duminica, 29 martie 2020, ordonanta militara 4 din 2020 care prevede noi masuri pentru combaterea raspandirii infectarilor cu coronavirus in Romania.

DOCUMENT Ordonanta militara nr 4

Ministerul de Interne a emis duminica seara ordonanta militara numarul 4, care inaspreste pedepsele pentru nerespectarea izolarii sau carantinei si plafoneaza preturile la utilitati.

Autoritatile pregatesc o noua Ordonanta militara. Ce masuri ar putea fi impuse

Antena 3 a prezentat primele detalii despre ce ar putea prevede noua Ordonanta Militara pe care o pregatesc autoritatile.

Politia Romana, precizari despre ordonanta militara: Un cetatean din Bucuresti poate merge in Vaslui pentru a-si ingriji parintii

Ordonanta militara nr. 3 transmite ca cetatenii se pot deplasa pentru asigurarea asistentei pentru persoane in varsta, vulnerabile sau pentru insotirea copiilor.

Au sfidat in ultimul hal Ordonanta Militara! Un barbat din Gorj a fost plimbat in lesa prin oras. Imaginile video au ajuns pe mana politiei

Imagini tulburatoare au fost filmate in orasul Bumbesti-Jiu, din judetul Gorj, unde un barbat a fost surprins plimband un alt barbat in lesa. Acest gest deplasat se explica in contextul in care cetatenilor li se permite sa iasa afara doar pentru a face cumparaturi sau a-si plimba animalul de companie. Imaginile postate pe Facebook au .

Ordonanta Militara 4 a fost publicata in Monitorul Oficial

Ordonanta Militara nr. 4 privind masuri de prevenire a raspandirii COVID-19 a fost publicata in Moni.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )