Libnet.ro
UNICEF

19:00

Ce se intampla cu banii din amenzile pentru nerespectarea ordonantelor militare, daca se platesc

Playtech Playtech,
Ce se intampla cu banii din amenzile pentru nerespectarea ordonantelor militare, daca se platesc

Romanii nu au primit niciodata atat de multe amenzi ca in perioada starii de urgenta. Daca se vor plati, este alta poveste. Pana aflam, Marcel Vela are un proiect pentru cheltuirea. continuă pe Playtech

Politia Capitalei: De 1 Mai, gratarul il facem acasa, in familie Nu vor fi tolerate abaterile sau incalcarile ordonantelor militare

Politia Capitalei ii avertizeaza pe romani ca de data aceasta de 1 Mai trebuie sa faca gratarul acasa, in familie, si ca nu vor fi tolerate abaterile de la normele de convietuire sociala sau incalcarile prevederilor Ordonantelor Militare. Politia reaminteste ca amenzile pentru nerespectarea ordonantelor sunt cuprinse intre 2. 000 si 20. 000 de lei.

in Romania s-au dat amenzi in valoare de peste 110 milioane de euro in timpul starii de urgenta. Unde ar putea merge banii

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anuntat, miercuri, ca sumele incasate din amenzile aplicate pentru nerespectarea ordonantelor militare ar putea fi utilizate in sistemul de sanatate publica. Potrivit acestuia, de la inceputul starii de urgenta au fost aplicate in Romania 290. 000 de sanctiuni contraventionale in valoare totala de 570 de milioane de lei, adica aproape 117 milioane de euro.

Desfasurare de forte de 1 Mai: zeci de mii de politisti se vor asigura de respectarea ordonantelor militare

Purtatorul de cuvant al Ministerului Afacerilor Interne, comisar sef de politie Monica Dajbog, a anuntat ca respectarea ordonantelor militare de 1 Mai va fi asigurata de aproximativ 36. 000 de politisti, jandarmi, pompieri, politisti de frontiera, politisti locali si militari. Pentru incidentele grave sunt pregatite 150 de grupe de interventie, iar echipajele de la sol vor fi ajutate de elicoptere.

Amenzi de peste 210.000 de lei, in Buzau, pentru nerespectarea prevederilor Ordonantelor Militare

Potrivit datelor furnizate, joi, de catre Grupul de comunicare strategica, in judetul Buzau, se afla in carantina un numar de 212 persoane. Pentru alte 113 de persoane a fost luata masura izolarii la domiciliu.

Intepaturi din Gruia pentru rivalii de la FCSB

Rivalitatile din fotbalul romanesc nu stiu de carantina, iar Dan Petrescu o demonstreaza din plin.

Raspuns transant din Franta pentru Klaus Iohannis. Despre ce vorbeste presedintele roman?

Reprezentantii francezi au adus clarificari in ceea ce priveste declaratia facuta de presedintele Romaniei potrivit careia Franta ar fi facut experimente pe copii, pentru a vedea cum s-a raspandit virusul.

Andrei Marian a venit din Londra pentru a-si vedea mama. Plasat in carantina de autoritati, azi a aflat la telefon ca a decedat Ce-si doreste si care sunt conditiile din carantina, de la cazare la hrana

Andrei Marian 35 de ani) lucreaza in Londra, in industria Horeca, de circa 10 ani. El a fost nevoit, la finalul saptamanii trecute, sa vina in tara, dupa ce a aflat ca mama sa a fost gasita intinsa pe iarba in curte, iar ulterior ca e in coma la spital. Ambasada Romaniei i-a dat repede o hartie care justifica venirea sa in perioada coronavirusului. Autoritatile, la venirea in tara, l-au plasat in carantina institutionalizata, intr-o camera a unei pensiuni, alaturi de alte trei persoane. Toti sunt din zone diferite, sositi in perioade de timp diferite. Daca unul are coronavirus, pot lua si ceilalti trei. Pe holurile pensiunii se plimba lumea neincetat. in plus, calitatea hranei lasa de dorit. HotNews. ro a luat legatura cu Andrei dupa ce acesta a publicat un clip despre conditiile din carantina.

Horoscop 28 aprilie. Cad bani din cer pentru una dintre zodii

Horoscop 28 aprilie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de marti.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2168 seconds )