Libnet.ro
UNICEF

08:30

Lovitura pentru zeci de mii de romani. Cei care isi deranjeaza vecinii vor plati amenzi mari. 6.000 de lei pentru o bormasina

Playtech Playtech,
Lovitura pentru zeci de mii de romani. Cei care isi deranjeaza vecinii vor plati amenzi mari. 6.000 de lei pentru o bormasina

Viata la bloc, trai cu peripetii. Cei care isi deranjeaza vecinii de acum incolo vor plati amenzi mari: 6. 000 de lei, un zgomot de bormasina. Iohannis a promulgat legea, vineri. Cei care isi deranjeaza vecinii vor plati amenzi mari Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, vineri, legea pentru sporirea atributiilor oamenilor legii. Printre altele, ea prevede . continuă pe Playtech

Lovitura pentru Raed Arafat, dupa filmarile ascunse de la Colectiv. Celebrul medic se va confrunta penal

Secretarul de stat Raed Arafat primeste o lovitura foarte grea, dupa ce s-a aflat de filmarile secrete de la Colectiv. Asta deoarece atat impotriva lui, cat si-n ceea ce-i priveste si pe ceilalti sefi ai IGSU, a fost depusa o plangere penala. Acestia sunt acuzati ca nu au transmis procurorilor imaginile surprinse in noaptea de .

Cetateni ROMANI, intre care si doi minori, REPATRIATI de MAE din tara aflata in RAZBOI civil

MinisterulAfacerilor Externe anunta, vineri, catrei cetateni romani, dintre care doi minori, au fost repatriati din Libia. Repatrierea a avut loc cu sprijinul Ambasadei Romaniei la Tunis, a Ambasad.

Sanctiuni dure pentru cei care isi deranjeaza vecinii. Amenzile ajung pana la 6.000 de lei

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, vineri, legea pentru sporirea atributiilor politistilor. Legea vizeaza sanctionarea celor care organizeaza petreceri private si folosesc aparatura muzicala care tulbura linistea in cartiere rezidentiale cu amenzi intre 2. 000 si 3. 000 de lei.

Amenzi fabuloase pentru cei care fumeaza langa copii: unde a fost introdusa noua lege

Cele mai noi victime ale fumatului sunt copiii care petrec timp langa parintii lor pe parcursul unor drumuri mai lungi, in masina. Acea forma de fumat pasiv este foarte perciuloasa pentru.

Politia Locala Ploiesti cauta 50 de voluntari cu spirit civic care sa-i descopere pe cei care incalca legea

Politia Locala Ploiesti cauta 50 de voluntari cu spirit civic, care sa-i descopere pe cei care incalca legea. Voluntarii trebuie sa indeplineasca anumite conditii, vor fi selectati in urma unui interviu si vor actiona in zona de domiciliu, prin sesizarea si transmiterea faptelor de natura contraventionala.

Instagram, masuri pentru combaterea operatiilor estetice. Filtrele care promoveaza interventia cu bisturiul vor fi eliminate

Instagram elimina filtrele faciale care permit oamenilor sa arate ca si cum ar fi fost supusi unor operatii chirurgicale estetice. Compania americana a transmis ca aceasta campanie isi doreste sa promoveze bu.

Cazuri in care condamnatii eliberati prin recursul compensatoriu au recidivat. Cum reactioneaza cei care au votat legea

Peste 21. 000 de detinuti au fost eliberati din inchisori in ultimii doi ani, ca urmare a legii recursului compensatoriu. Printre ei s-au numarat violatori, pedofili si criminali. Multi au recidivat si au ajuns din nou in spatele gratiilor. in momentul in care li s-a prezentat situatia, cei care au votat legea s-au balbait sau au .

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2372 seconds )