Libnet.ro
UNICEF

12:15

Amenzi si de 10.000 de lei pentru cei care stau la bloc. Cinci lucruri pe care nu trebuie sa le faca niciodata un proprietar de apartament

Playtech Playtech,
Amenzi si de 10.000 de lei pentru cei care stau la bloc. Cinci lucruri pe care nu trebuie sa le faca niciodata un proprietar de apartament

Legislatia e destul de stricta cand vine vorba de proprietarii de apartamente. Si ca sa eviti amenzile destul de usturatoare e bine sa stii ce obligatii aici. Pe scurt, legea nr. continuă pe Playtech

Amenzi si de 1.000 de lei pentru cei care stau la bloc, daca nu au asa ceva montat in apartemant

Statul la bloc vine si cu numeroase obligatii pe care cei care stau la casa nu le au. Una dintre ele are ca termen limita 2020 si ar trebui sa fii foarte atent, ca sa nu fii pasibil de.

VIDEO Gabriela Firea sustine ca a eliminat, pe cat posibil, birocratia pentru cei care vor masa calda de la cantinele sociale

Municipalitatea a eliminat, pe cat posibil, birocratia pentru cei care vor masa calda de la cantinele sociale ale Primariei Capitalei, a anuntat, primarul general, Gabriela Firea.

Majestatea Sa Margareta, mesaj pentru cei care au fost alaturi de copii si varstnici: Sunt impresionata

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coronei, a transmis, marti, un mesaj video, in care isi exprima recunostinta si admiratia pentru cei care au fost alaturi de copii si varstnici in aceasta perioada de pandemie, precum si pentru cei care au avut grija de cei apropiati.

Decizia pentru cei care au cont sau card bancar. Ce trebuie sa stii despre cea mai utila hotarare a Guvernului

Aceste vremuri dificile au venit si cu o veste mare si importanta pentru romani. Statul a inceput sa se digitalizeze. Cel mai nou anunt vine ca o reala gura de aer. Cel mai recent anunt al.

Orban, intrebat daca vor exista sanctiuni pentru cei care nu poarta masca: Cu siguranta va exista in timp o sanctiune

Premierul Ludovic Orban anunta ca va exista in timp o sanctiune pentru cei care nu vor respecta regula privind obligativitatea purtarii mastii dupa data de 15 mai, el spunand ca oamenii trebuie sa se obisnuiasca sa poate masca de protectie, iar angajatori sa le asigure salariatilor.

Tablete de 150 milioane lei pentru elevii din mediile defavorizate

Ministerul Educatiei ofera, dupa multe promisiuni si discutii, prima veste buna pentru elevii care nu aveau acces la predarea online. Guvernul a adoptat o hotarare privind suplimentarea bugetului Ministerului Educatiei cu suma de 150 de milioane de lei pentru anul 2020.

Unilever contribuie cu 3 milioane de lei pentru a ajuta persoanele afectate din Romania

Unilever South Central Europe a contribuit cu donatii de 3 milioane de lei peste 630. 000 euro) in produse si bani pentru a ajuta comunitatile din Romania care au cea mai mare nevoie de ele in aceasta perioada, potrivit unui comunicat al companiei.

Genesis Property doneaza 90 de mii de lei pentru Spitalul Judetean de Urgenta Piatra-Neamt

Genesis Property sprijina cadrele medicale si pacientii afectati de virusul SARS-COV-2 printr-o contributie financiara de 90. 000 lei care a fost directionata catre Spitalul Judetean de Urgenta Piatra-Neamt, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Primaria Capitalei va deconta 200 de lei pentru circa 11.000 de bucuresteni asimptomatici care doresc sa se testeze de COVID 19

Primaria Capitalei va deconta 200 de lei pentru circa 11. 000 de bucuresteni asimptomatici care doresc sa se testeze de COVID 19, in mod voluntar, potrivit unui proiect adoptat luni de Consiliul General. Proiectul se numeste Testam pentru Bucuresti, are o valoare totala de 2,233,000 lei si testele facute vor fi cele PCR. Primarul general a declarat ca municipalitatea va lansa o platforma, unde bucurestenii se vor putea inscrie pentru testare, iar banii vor fi decontati spitalelor private si de stat care fac testele si se incriu in program.

Unilever a contribuit cu 3 milioane de lei pentru a ajuta persoanele afectate din Romaniain pandemia de Coronavirus

Unilever, producatorul global al brandurilor Dove, Domestos, Dero, Delikat, Rexona, Hellmanns, Magnum, Betty Ice, a donat trei milioane de lei 630. 000 de euro) pentru a ajuta persoanele afectate din Romania, in pandemia de Covid-19, anunta compania.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )