Libnet.ro
UNICEF

07:30

Amenzi mai mari din 3 aprilie: poti fi sanctionat cu pana la 20.000 de lei

Playtech Playtech,
Amenzi mai mari din 3 aprilie: poti fi sanctionat cu pana la 20.000 de lei

Din 3 aprilie au crescut amenzile pentru cei care nu respecta ordonantele de limitare a deplasarii. Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti a transmis cu cat pot fi. continuă pe Playtech

Coronavirus: Amenzi mai mari, incepand de joi, pentru romanii care nu respecta restrictiile impuse prin ordonantele militare

Romanii care nu respecta restrictiile impuse prin ordonantele militare, ca urmare a starii de urgenta din cauza coronavirusului, vor plati amenzi mai mari incepand de joi. Sanctiunile vor ajunge pana la 20. 000 de lei.

De astazi se dau amenzi mai mari pentru incalcarea ordonantelor militare. Cati bani vom scoate din buzunar daca nu respectam regulile

De la ora 00:00 a intrat in vigoare ordonanta de urgenta care prevede amenzi mai mari pentru persoanele care nu respecta regimul starii de asediu si regimul starii de urgenta.

Amenzi mai mari pentru apelarea abuziva a 112. Legea a fost promulgata de Iohannis

Legea care prevede sanctiuni mai aspre pentru apelarea abuziva a numarului unic de urgenta 112, introducand si obligatia de a presta munca in folosul comunitatii pentru cei care suna abuziv la numarul de urgenta, a fost promulgata marti de presedintele Klaus Iohannis.

Coronavirus. Amenzi mai mari pentru cei care nu respecta ordonantele militare: ajung pana la 70.000 lei pentru persoanele juridice

Amenzile pentru persoanele care nu respecta restrictiile impuse prin ordonante militare, pe fondul pandemiei de coronavirus, au fost majorate. Potrivit unei OUG publicata marti, 31 martie, in Monitorul Oficial,.

Amenzi mai mari pentru cei care nu respecta regimul starii de urgenta. Romanii risca sanctiuni de 20.000 de lei

Ordonanta de urgenta privind majorarea amenzilor pentru nerespectarea regimului starii de asediu si starii de urgenta a fost publicata in Monitorul Oficial, a anuntat Grupul de Comunicare Strategica.

Amenzi de patru ori mai mari, incepand de astazi, pentru romanii care nu respecta restrictiile impuse prin ordonantele militare Ce alte masuri mai pot lua autoritatile

De astazi, de la miezul noptii, a intrat in vigoare actul normativ care prevede amenzi de patru ori mai mari pentru romanii care nu respecta restrictiile impuse prin ordonantele militare emise in perioada starii de urgenta. Sanctiunile ajung la 20. 000 de lei pentru persoane fizice.

A murit Bill Withers, una dintre cele mai mari voci ale muzicii soul

Cantaretul american Bill Withers, una dintre cele mai mari voci ale muzicii soul, caruia ii datoram melodii precum Aint No Sunshine sau Lean On Me, a murit in urma unor complicatii cardiace, la varsta de 81 de ani, a anuntat vineri familia sa, potrivit AFP.

Romanii prefera divertismentul, in vreme de pandemie: Asia Express, cele mai mari audiente din istoria show-ului

Ultimele audiente arata ca romanii au nevoie de portia necesara de divertisment in ciuda situatiei de criza generata de coronavirus, Asia Express inregistrand, in cea mai recenta editie, cele mai mari audiente din istoria show-ului.

Cei mai mari artisti au cantat de acasa. Vezi tot show-ul inedit! VIDEO

Duminica noaptea, unii dintre cei mai mari artisti ai lumii si-au unit fortele pentru un concert caritabil, complet neconventional. Iata aici tot show-ul inedit in care artisti de top au cantat de acasa! .

Predictiile uneia dintre cele mai mari banci americane despre criza economica globala. Cat va dura si ce procent din populatie va afecta

Una dintre cele mai mari banci comerciale americane de dupa criza din 2008 a facut recent o serie de predictii despre criza economica globala generata de pandemie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2363 seconds )