Libnet.ro
UNICEF

01:05

Amenzile pentru contraventii se maresc. Cati bani poti plati daca dai muzica prea tare

Playtech Playtech,
Amenzile pentru contraventii se maresc. Cati bani poti plati daca dai muzica prea tare

Amenzile pentru contraventii se maresc din data de 26 ianuarie. Cei care organizeaza petreceri private si dau muzica prea tare vor fi sanctionati cu amenzi cuprinse intre 2. 000 si 3. 000 de lei. in acest moment, amenda pentru acest tip de contraventie este cuprinsa intre 500 si 1. 500 de lei. Amenzile pentru contraventii se maresc din . continuă pe Playtech

Cum poti plati online taxele si impozitele, in 2020. Unde trebuie sa iti faci cont

Inceputul de an 2020 aduce si plata impozitelor si a taxelor locale. Cozi interminabile la ghiseele ANAF, cam asa au aratat primele doua zile lucratoare pentru bugetarii din sistemul de colectare. Cum poti plati online taxele si impozitele, in 2020 Ca in fiecare an, romanii sunt invitati sa-si plateasca taxele si impozitele de catre ANAF .

Cati bani costa vacantele de lux ale Deliei. Pentru cea din Maldive a dat 30.000 de euro

Delia este una dintre cele mai bine platite artiste din Romania, asa ca isi permite chiar si vacante in Maldive care sa coste 30. 000 de euro. Cat costa vacantele de lux ale Deliei? Munceste un an intreg, dar apoi se bucura de relaxare si nu se uita la bani, fiind una dintre cele mai bine .

Calculator impozit auto, online: afla singur cati bani trebuie sa platesti pentru masina ta, in 2020

Impozitul auto se poate calcula foarte simplu si intr-un timp scurt, chiar de catre conducatorii auto sau de proprietarii de masini. Cei care isi doresc sa afle ce suma trebuie sa achite, in 2020, pentru masina lor, o pot face din confortul propriei case, fasa sa se mai deplaseze la un ghiseu fizic. Noul an .

BOMBA la ANTENA 1! NU o sa-ti vina sa crezi cati BANI castiga, de fapt, VEDETELE care participa la ASIA EXPRESS! Cine a fost PLATIT cel mai BINE

Bomba! S-a aflat cati bani primesc, de fapt, vedetele care participa la showul Asia Express, de la Antena 1.

Finantele doresc sa faca luni primul imprumut pe 2020 Cati bani trebuie sa imprumutam anul acesta

Ministerul Finantelor Publice MFP) doreste sa imprumute luni 500 milioane lei, cu scadenta in 2023, de pe piata interna, aceasta fiind prima licitatie din acest an. Vorbim, pe intreg 2020, de un necesar de finantare de circa 85-90 miliarde lei. in suma asta intra deficitul bugetar prognozat pentru acest an de 40,5 miliarde lei, iar restul reprezinta datoriile care ajung la scadenta ce trebuie rambursate.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )