Libnet.ro
UNICEF

15:00

Amenzile sunt uriase! Ce patesc toti soferii care fac aceasta greseala. Putini se gandesc la asta

Playtech Playtech,
Amenzile sunt uriase! Ce patesc toti soferii care fac aceasta greseala. Putini se gandesc la asta

In curand iarna va pune stapanire peste toata Romania, iar soferii vor avea obligatia sa isi echipeze autoturismele cu anvelope pentru acest sezon. in caz contrar, risca sa primeasca sanctiuni uriase din partea politistilor de la Brigada Rutiera. in plus, isi pun viata in pericol atunci cand pleaca la drum. Si nu doar pe a . continuă pe Playtech

Anunt important pentru toti soferii cu abateri rutiere. Cat va fi punctul de amenda de la 1 ianuarie 2010

Premierul Ludovic Orban a facut un anunt important pentru toti soferii cu abateri rutiere! Punctul de amenda ar putea creste de la 1 ianuarie 2020. Cat va fi? Anunt important! Cat va fi punctul de amenda de la 1 ianuarie 2020 Premierul Ludovic Orban a propus, miercuri, 27 noiembrie, decuplarea cuantumului amenzilor de salariu minim .

Amenda de 1.500 de lei pentru cei care fac asta cand sunt opriti de politistii de la Rutiera

Persoanele care refuza sa se legitimeze la solicitarea politistilor de la Brigada Rutiera risca sa primeasca o amenda de 1. 500 de lei. Legea care prevede acest lucru a fost promulgata de presedintele Klaus Iohannis la sfarsitul lunii octombrie si ii vizeaza si pe cei care nu se afla la volan si care refuza sa arate .

E LEGE! Toti ROMANII care au ACEST TIP de vehicul SUNT VIZATI! S-AU SCHIMBAT toate regulile!

Gata! S-a dat lege! Romanii care detin un astfel de vehicul intra sub incidenta noului proiect, conform deciziei alesilor nostri.

Eugen Tomac: Obiectivul PMP pentru alegerile locale este un scor de peste 10%. Vom rade toti presedintii care nu inteleg ca politica se face pe voturi

Eugen Tomac a declarat, vineri, la Colegiul National al PMP de la Sinaia, ca urmatorul obiectiv al PMP este este sa obtina un scor de peste 10% la alegerile locale. Tomac a precizat ca va rade toti.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )