Libnet.ro
UNICEF

12:00

Care sunt amenzile daca nu respecti masurile luate prin ordonantele militare, in Romania

Playtech Playtech,
Care sunt amenzile daca nu respecti masurile luate prin ordonantele militare, in Romania

Incepand de astazi, 25 martie, a intrat in vigoare Ordonanta Militara 3, care aduce noi restrictii, dar si noi penalitati, in cazul in care nu se respecta procedurile enuntate in aceasta Ordonanta. Presedintele a spus ca persoanele peste 65 de ani nu mai au voie sa iasa afara din casa. in plus, armata va sprijini . continuă pe Playtech

Ordonanta Militara 3. Care sunt noile masuri pentru combaterea COVID-19. Toti romanii sunt obligati sa le respecte

Ordonanta Militara nr. 3 a fost publicata in Monitorul Oficial in seara de marti spre miercuri si va intra in vigoare de astazi, 25 martie 2020. Aceasta prevede masuri noi si mai stricte pentru combaterea COVID-19 in Romania. Pentru ca masurile impuse prin prima Ordonanta Militara emisa pe 21 martie, nu au fost respectate de .

Ordonanta militara. Cand intra in vigoare toate masurile, care sunt sanctiunile si cine le aplica

Azi-noapte, la ora 22, au intrat in vigoare prevederile Ordonantei Militare 2. Masurile sunt mult mai restrictive, de aceasta data. Cetatenii straini nu au voie sa intre pe teritoriul tarii decat in anumite conditii. Noile restrictii impuse De azi, sunt inchise mall-urile, cabinetele stomatologice. Iesirea din casa se va face numai intre 6 si 22 .

Se intorc elevii la scoala dupa Paste? Ce spune ministrul Educatiei. Care sunt sansele sa inghete anul scolar

Ministrul Educatiei, Monica Anisie declara pe 23 martie ca nu s-a luat in calcul varianta inghetarii anului scolar, ci doar prelungirea vacantei scolare, cel putin pentru moment, iar marti acelasi ministru a reiterat ideea de prelungire, declarand ca nu va ezita sa solicite prelungirea, daca in felul acesta copiii vor fi mai feriti de pericolul .

Care sunt orele la care persoanele peste 65 de ani pot iesi din casa. Ministrul Vela explica toate conditiile

Ministrul a dat explicatii pentru intervalul orar in care persoanele peste 65 ani, au voie sa paraseasca domiciliul. Dar si de ce s-a luat aceasta masura, care poate fi scurta pentru acestia. Care sunt orele la care persoanele peste 65 de ani pot iesi din casa Ministrul de Interne, Marcel Vela, a explicat in cadrul .

Coronavirus: Testul Discovery, sau cele patru tratamente care sunt evaluate in prezent in Europa

Un important test clinic a fost lansat pentru patru tratamente experimentale impotriva coronavirusului in mai multe tari europene. Ce implica aceste teste la scara mare si care sunt sperantele de a gasi un tratament pentru Covid-19, intr-un grupaj realizat de agentia France-Presse.

Care sunt cele mai grele intrebari din examenul pentru permisul auto. Afla acum raspunsurile

Se stie ca examenul de teorie pentru obtinerea permisului auto pune reale probleme candidatilor. Astfel, noi va punem la dispozitie intrebarile si raspunsurile cele mai dificile care se dau la examenul teoretic in vederea obtinerii carnetului de conducere. Sansele de reusita vor creste considerabil cunoscand raspundurile la aceste intrebari. Care sunt cele mai grele intrebari .

Cod portocaliu de viscol si ninsori in 12 judete. Care sunt cele mai afectate regiuni

Incepand cu data de astazi intra in vigoare codul portocaliu si codul galben pentru ninsori abundente si viscole, dar si intensificari ale vantului. Pana in ziua de miercuri, 12 judete vor fi afectate de codul portocaliu. Cod portocaliu de viscol si ninsori in 12 judete Administratia Nationala de Meteorologie a emis duminica, 22 martie, o .

UGIR: Masurile luate de Guvern sunt timide. Nu e momentul sa fie creativi

Uniunea Generala a Industriasilor din Romania - UGIR cer autoritatilor luarea unor masuri urgente, absolut necesare, de sustinere a mediului de afaceri, avertizand ca masurile promovate pana in acest moment sunt cel putin timide si lipsite de amploarea de care este nevoie.

OCTAVIAN BADESCU, DESPRE MASURILE LUATE IN CRIZA CORONAVIRUS: Exista un pericol real sa iesim din aceasta criza mai saraci si mai putin liberi

Interviu cu Octavian Badescu, fondator Freedom Group) * Asistam la un interventionism al carui cost nu are nimic de-a face cu logica economica* Este posibil ca, sub pretextul &171;coronavirus &187;, sa asistam la cel mai agresiv atac din ultimele decenii al politicului, care reprezinta statul, la adresa mediului privat si a pietei libere * Este foarte important ca mediul privat sa puna, in paralel, presiune catre stat pentru reducerea cheltuielilor sale, ceea ce nu se poate face fara o regandire a atributiilor acestuia Reporter:Credeti ca masurile inaintate pana acum de autoritati sunt suficiente pentru a ajuta economia, in ansamblu, sa treaca peste aceasta perioada, sau va fi nevoie de mai mult, cum de altfel a anuntat Guvernul ca este gata sa faca?.

Catalin Predoiu, mesaj dur pentru cei care incalca masurile luate pe timpul starii de urgenta. Ministrul Justitiei: Fie respectati legea, fie o veti simti! VIDEO

Ministrul Justitiei adreseaza un mesaj dur celor care incalca legea si pun in pericol siguranta cetatenilor in timpul starii de urgenta: Fie respectati legea, fie o veti simti!. Catalin Predoiu a cerut tuturor procurorilor sa aiba toleranta zero fata de cei care incalca Decretul prezidential privind starea de urgenta.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )