Libnet.ro
UNICEF

05:15

Cine poate contesta amenzile primite in starea de urgenta, dupa decizia CCR: variantele sunt multe

Playtech Playtech,
Cine poate contesta amenzile primite in starea de urgenta, dupa decizia CCR: variantele sunt multe

Curtea Constitutionala a Romaniei a clasificat ca fiind ilegale amenzile primite pentru nerespectarea prevederilor starii de urgenta, dar situatia este mai complicata decat pare la prima. continuă pe Playtech

Digi 24: Cine va putea contesta, de fapt, amenzile primite in starea de urgenta, dupa decizia CCR? Ce spun un fost sef al Curtii si un avocat

Cine va putea contesta amenzile primite pe durata starii de urgenta, dupa decizia Curtii Constitutionale, care a declarat neconstitutionala OUG prin care au fost majorate amenzile date pentru incalcarea ordonantelor militare?.

Cine poate contesta amenzile primite? Cele platite, raman bun platite. Contestatiile ar putea sa nu fie admise

Fostul presedinte al Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, sustine ca romanii se mai pot adresa instantelor pentru a contesta amenzile doar daca acestea sunt in termen de contestare, termen inscris pe procesul verbal. Amenzile platite raman bun platite, explica fostul presedinte CCR.

Amenzile din starea de urgenta, neconstitutionale OUG nu este suficient de previzibila, iar cuantumul amenzilor se stabileste subiectiv Weber: Instantele s-ar putea trezi cu zeci de mii de procese

Curtea Constitutionala a admis partial miercuri contestatia facuta de Avocatul Poporului fata de OUG 362020 care stabileste amenzi pentru nerespectarea starii de urgenta, iar amenzile date au fost declarate neconstitutionale de catre CCR. Legea nu este suficient de previzibila si nu exista criterii clare stabilite de lege care sa impuna cuantumul amenzilor, ci acestea se stabilesc arbitrar de catre fortele de ordine, potrivit judecatorilor CCR. Tot miercuri, CCR a decis ca OUG nr. 342020 pentru modificarea si completarea OUG nr. 11999 privind regimul starii de asediu si regimul starii de urgenta este neconstitutionala, in ansamblul sau. comunicatul CCRProcurorul general se asteapta la un val enorm de plangeri in instante contra amenzilor date in perioada starii de urgentaMarcel Vela: Se vor da amenzi si dupa 15 mai Valoarea amenzilor de pana acum - peste 120 de milioane de euro. Banii se vor duce catre spital.

Poti contesta amenzile primite in timpul starii de urgenta? Explicatii necesare dupa decizia CCR

Pe 6 mai, Curtea Constitutiala a Romaniei a decis ca amenzile date in timpul starii de urgenta nu respecta cadrul legal. Ce urmeaza acum? Curtea Constitutionala a Romaniei a precizat,.

CCR - decizie socanta: Amenzile date in starea de urgenta sunt neconstitutionale

Curtea Constitutionala a declarat neconstitutionala ordonanta de urgenta prin care au fost majorate amenzile date pentru incalcarea ordonantelor militare pe motiv ca nu au claritate si predictibilitate.

Avocatul Poporului cere Guvernului Orban sa anuleze amenzile date in starea de urgenta

Avocatul Poporului sugereaza Guvernului sa anuleze prin OUG toate amenzile date pentru nerespectarea starii de urgenta. Renate Weber spune ca deja un numar urias de roman au contestat in instente amenzile primite.

Cum pot fi contestate amenzile primite in perioada starii de urgenta

Partidul Puterii Umaniste vine in sprijinul romanilor care vor sa conteste amenzile primite in baza ordonantelor militare in perioada starii de urgenta.

Radu Banciu: Romania este in topul tarilor europene la colectat amenzi. La noi, amenzile sunt date numai din ura si pentru ca se poate, daca tot e starea de urgenta (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre amenzile acordate in perioada starii de urgenta romanilor care nu au respectat restrictiile impuse de autoritati in contextul.

CCR da totul peste cap: amenzile primite pentru nerespectarea izolarii incalca legea

CCR da totul peste cap dupa ce a decis ca amenzile date in perioada starii de urgenta sunt neconstitutionale. Practic, a fost admisa o sesizare depusa de Avocatul Poporului pe acest.

Vela, despre amenzile in starea de urgenta: Este evident ca se fac abuzuri Pe teren sunt foarte multi tineri care au facut doar sase luni Scoala de Politie

Ministrul de interne, Marcel Vela, admite ca unii politisti au dat amenzi abuziv in perioada starii de urgenta, explicand ca sunt foarte multi tineri care au facut doar sase luni Scoala de Politie si acum sunt pe teren. Potrivit estimarilor ministrului, pana acum, in starea de urgenta, s-au dat amenzi in valoare de aproape 120 de milioane de euro.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,255 seconds )