Libnet.ro
UNICEF

07:46

Ce se intampla cu amenzile din 2020, conform premierului Ludovic Orban

Playtech Playtech,
Ce se intampla cu amenzile din 2020, conform premierului Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a venit cu un anunt legat de cuantumul amenzilor din 2020. De la 1 ianuarie, ar putea creste salariul minim, asa ca ar trebui sa creasca si punctul de amenda. De la 1. continuă pe Playtech

Ce se va intampla cu punctul de amenda din 2020. Anuntul lui Ludovic Orban

Guvernul va ingheta valoarea punctului de amenda pentru anul viitor, dar calculul trebuie schimbat, avand in vedere ca aceasta relatie intre punctul de amenda si salariul minim pe economie nu este solutia care sa se poata aplica, este anuntul premierului Ludovic Orban.

Finul ambasadorului Romaniei la Londra, numit secretar de stat la cancelaria lui Ludovic Orban

Ionel Ovidiu Bogdan, finul ambasadorului Romaniei in Marea Britanie, Dan Mihalache, a fost numit secretar de stat in Guvern, la Cancelaria premierului Ludovic Orban.

Ce se intampla cu punctul de amenda din 2020. Anuntul Guvernului Orban

Guvernul va ingheta punctul de amenda pentru anul 2020, a anuntat marti premierul Ludovic Orban, insa modul de calcul va fi schimbat in viitor, deoarece legarea lui de salariul minim nu este solutia care sa se poata aplica.

Ludovic Orban, despre Gabriela Firea: Rezultatele mandatului sunt aproape egale cu zero pe proiectele de investitii. Cine seamana vant, culege furtuna Firea, atac josnic la adresa premierului (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a criticat, duminica, mandatul Gabrielei Firea la Primaria Capitalei, precizand ca rezultatele pe proiectele de investitii importante sunt aproape egale cu zero. De partea.

Ludovic Orban, anunt important despre Raed Arafat. Ce se intampla cu Departamentul pentru Situatii de Urgenta

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti, ca nu a luat, inca,o deciziein privinta sefului Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat. Asa cum am anuntat, evaluam activitatea.

Ajutoare de stat pentru fabrici: Ludovic Orban vorbeste despre o schema de sprijin pentru companii din siderurgie si petrochimie, pe motiv ca ar fi fost afectate de OUG 114

Premierul Ludovic Orban a spus marti ca ar trebui pusa la punct o schema de ajutor de stat pentru companii din industrie, pe motiv ca acestea ar fi fost afectate de aplicarea OUG 1142018, care ar fi dus la cresterea preturilor la energia electrica si gazele consumate de acestea. Ludovic Orban a dat exemplul companiilor siderurgice si petrochimice. Trebuie precizat ca nu este o noutate ca marii consumatori sa se planga la autoritati de preturile mari la energie electrica si gaze naturale. Astfel, s-a ajuns in situatii in care au fost incheiate contracte controversate pentru gaze ieftine, cazul Romgaz- InterAgro, sau energie electrica ieftina pentru baietii destepti, cazul Hidroelectrica.

Profesorii pensionari ar putea avea de ales ntre pensie si salariu Ludovic Orban: n momentul n care creezi o exceptie, deschizi cutia Pandorei

Profesorii pensionari vor avea de ales intre pensie si salariul pe care il obtin in sistemul de educatie. Premierul Ludovic Orban a spus marti, intr-o conferinta de presa, ca in privinta dascalilor Guvernul se gandeste daca va crea o exceptie. Stiti cum e, in momentul in care faci exceptii deschizi poarta la exceptii pentru orice categorie. Ne gandim!, a spus premierul Ludovic Orban.

USR-PLUS l someaza pe premierul Ludovic Orban sa nu se lase santajat si intimidat de PSD si UDMR si sa ia decizia revenirii la alegerea primarilor n doua tururi

Alianta USR-PLUS il someaza pe premierul Ludovic Orban sa nu se lase santajat si intimidat de PSD si UDMR, care ameninta cu motiunea de cenzura, si sa ia urgent o masura pentru revenirea la alegerea primarilor in doua tururi. Ei ii reamintesc lui Orban de protocolul semnat la investirea Guvernului Orban, care stipula trecerea la alegeri locale in doua tururi.

Gabriela Firea il ataca dur pe Ludovic Orban, dupa ce a anuntat ca isi doreste un nou mandat ca primar al Capitalei

Gabriela Firea s-a simtit atacata, asa ca a raspuns in consecinta. Ludovic Orban a anuntat ca-si doreste un nou mandat ca edil al Capitalei. Cum a reactionat actualul primal al Bucurestiului la cele auzite? Firea ataca! Orban vrea sa puna mana pe functia de edil al Capitalei Gabriela Firea vrea sa-si mentina functia de care .

LUDOVIC ORBAN, DE ZIUA CONSTITUTIEI: Consider util sa luam in calcul reexaminarea sistemului constitutional si legislativ

Premierul Ludovic Orban a transmis, duminica dimineata, un mesaj cu prilejul Zilei Constitutiei Romaniei, prin care sustine ca schimbarile prin care a trecut societatea romaneasca, in ultimii 28 de ani, evidentiaza nevoia de imbunatatire in plan constitutional si legislativ.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )