Libnet.ro
UNICEF

09:00

Iohannis a semnat decretul, este lege. Amenzi de 20.000 lei daca esti nedreptatit de catre sefii tai

Playtech Playtech,
Iohannis a semnat decretul, este lege. Amenzi de 20.000 lei daca esti nedreptatit de catre sefii tai

Veste importanta pentru angajati! O lege vine in ajutorul celor care sunt discriminati sau nedreptatiti de catre sefii lor. Klaus Iohannis a semnat decretul de lege. Amenzile sunt de-a dreptul usturatoare. Iohannis a semnat decretul! Amenzi uriase pentru situatii-limita pentru angajat Klaus Iohannis a promulgat Legea care avantajeaza angajatul, pentru modificarea si completarea Legii 532003 . continuă pe Playtech

Klaus Iohannis a semnat decretul. O noua zi nationala, pe 15 octombrie

Romanii vor avea o noua sarbatoare nationala, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul. Cel sarbatorit va fi comertul electronic, iar data aleasa este data de 15 octombrie, cand multi comercianti din Romania fura startul de Black Friday. Pe 15 octombrie are loc Ziua Nationala a comertului electronic PotrivitAdministratiei Prezidentiale,Klaus Iohannisa semnat miercuri, 22 .

Presedintele Iohannis a semnat decretul. Mii de romani primesc gratuit masti de la stat

Persoanele din categoriile vulnerabile vor primi gratuit masti de protectie, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea votata de Parlament. Legea este valabila pe intreaga perioada de pandemie de coronavirus. Persoanele nevoiase vor primi masti de protectie gratuite Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, joi, legea care stipuleaza ca anumite categorii de persoane vor primi .

KLAUS IOHANNIS: Pentru Romania este important sa fie parte a NATO ca sa fie aparata, dar si sa ofere securitate

Presedintele Klaus Iohannis a participat,in aceasta zi , la ceremonia de infiintare a Comandamentului Corpului Multinational Sud-Est MNC-SE) si la etapa finala a Exercitiului cu termen scurt de notificare ETSN) care au avut loc la Centrul National de Instruire intrunita CNII) Getica din localitatea brasoveana Cincu.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )