Libnet.ro
UNICEF

13:45

Ce patesc soferii care claxoneaza o fata. Politistii au facut anuntul despre amenzile usturatoare

Playtech Playtech,
Ce patesc soferii care claxoneaza o fata. Politistii au facut anuntul despre amenzile usturatoare

Soferii care claxoneaza femei cu scopul de a le agata vo plati acum scump pentru comportamentul agasant pe care-l au. Politistii au facut anuntul despre amenzile pe care acestia le merita. Ce patesc soferii care claxoneaza o fata? Amenzile sunt usturatoare Femeile sunt supuse zilnic in fata multor agresiuni. Drumul de la locuinta lor catre . continuă pe Playtech

Cod rutier. Ce vor pati soferii care circula cu proiectoarele de ceata aprinse tot timpul. Amenzile sunt usturatoare

Soferii care circula cu proiectoarele de ceata aprinse, chiar si atunci cand nu este cazul risca sa fie sanctionati daca sunt prinsi. Codul rutier prevede amenzi usturatoare pentru soferii care nu respecta legea. Mai mult, si Politia Romana a facut un anunt pe Facebook in legatura cu proiectoarele de ceata. Ce risca soferii care circula .

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a facut anuntul oficial. Primele informatii dupa desecretizarea dosarului 10 august

Se fac demersuri in dosarul din 10 august! Marcel Vela, ministru al Afacerilor Interne, a facut primele informatii dupa desecretizarea dosarului in cauza. Se cauta vinovati si se doreste adevarul pentru cei din diaspora si toti cei care au tinut piept violentelor oamenilor legii. Marcel Vela, ministrul de Interne, anunt dupa desecretizarea dosarului 10 august .

Darren Cahill a facut anuntul public. Cine este noul antrenor al Simonei Halep

Dupa ce a anuntat ca incheie colaborarea cu Daniel Dobre, Simona Halep are un nou antrenor in echipa sa. Anuntul a fost facut public pe Instagram de catre Darren Cahill, actualul antrenor al tenismenei. Iata cine este noul antrenor al sportivei. Simona Halep are un nou antrenor in echipa sa. Cine ii va lua locul .

Lovitura puternica pentru Romania din partea UE. Corina Cretu a facut anuntul ingrijorator. Ce se intampla de la 1 ianuarie 2021

Corina Cretu a facut un anunt ingrijorator, sambata, la Iasi, in ceea ce priveste bugetul Uniunii Europene pentru 2021-2027. Eurodeputata sustine sa bugetul UE ar putea fi micsorat, iar drept urmare e posibil ca Romania sa primeasca mai putini bani. Romania ar putea primi mai putini bani de la UE Corina Cretu a declarat ca .

Sefii lui Dan Negru de la Antena 1 au facut anuntul oficial. Ce se intampla cu prezentatorul TV

Antena 1 a anuntat ce va urma sa faca Dan Negru. Producatorii trustului abia acum au dat vestea mult asteptata de fanii cunoscutului prezentator de televiziune. Ce se intampla cu acesta acum? Vestea cea mare a venit chiar la scurt timp de Anul Nou. Pentru ce se pregateste Dan Negru? Producatorii Antena au facut oficial .

Ilinca Vandici a facut anuntul! Ce surprize aduce noul sezon al emisiunii Bravo, ai Stil, de la Kanal D

Bravo, ai Stil renaste din cenusa! Dupa o pauza mai lunga in care toti fanii s-au intrebat ce se intampla cu emisiunea, au aflat schimbarile propuse de producatori. Sezonul cu numarul 6 aduce o premiera. Daca juriul ramane la fel, concurentele sunt de data aceasta punctul cheie. Bravo, ai Stil revine pe micile ecrane! Producatorii .

Andreea Raducan a facut anuntul oficial, cu durere in suflet: Am decis sa pun punct

Andreea Raducan a anuntat ca si-a dat demisia din functia de presedinte al Federatiei Romane de Gimnastica, dupa ce loturile de gimnastica ale Romaniei au ratat calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo, in urma rezultatelor slabe de la Campionatele Mondiale. Andreea Raducan a demisionat din functia de presedinte al Federatiei Romane de Gimnastica Aleasa .

Bomba la ANTENA 1! Echipa neatza se destrama! Razvan Simion a facut anuntul: Este ultima zi

Amalia Stefania Tirca, supranumita horoscoppista de la Neatza, paraseste marea familie de la Antena 1 dupa aproape sase ani. Anuntul a fost facut de Razvan Simion, in direct. Este ultima zi a Amaliei.

SOC la ANTENA 1! Echipa Neatza SE DESTRAMA! Razvan Simion a facut ANUNTUL: Este ULTIMA zi

Amalia Stefania Tirca, supranumita horoscoppista de la Neatza, paraseste marea familie de la Antena 1 dupa aproape sase ani. Anuntul a fost facut de Razvan Simion, in direct. Este ultima zi a Amaliei.

GATA! VIORICA de la Clejani a facut ANUNTUL SOC dupa 25 de ani de CASNICIE cu IONITA! NU mai e cale de intoarcere

Viorica de la Clejani a rabufnit! Artista e foc si para pefemeile care se dau la barbatii insurati! Ea este casatorita de 25 de ani cu Ionita si isi apara familia mai ceva ca o.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )