Libnet.ro
UNICEF

18:00

Politia avertizeaza. Au revenit amenzile pentru nerespectarea masurilor de protectie. Milioane de romani sunt vizati

Playtech Playtech,
Politia avertizeaza. Au revenit amenzile pentru nerespectarea masurilor de protectie. Milioane de romani sunt vizati

Pentru ca tot mai multa lume ignora regulile impuse de autoritati, politia trece la actiune si va sanctiona pe oricine nu respecta masurile de protectie. in ultimele 24 de ore au fost aplicate 700 de sanctiuni contraventionale, in valoare de 312. 750 de lei. Cine sunt romanii vizati Politia a anuntat ca cei mai vizati in . continuă pe Playtech

ATENTIE! Revin amenzile pentru nerespectarea masurilor de protectie. Sute de sanctiuni, in ultimele ore

Amenzile pentru nerespectarea regulilor impuse din cauza pandemiei de coronavirus revin in forta. Doar in utimele 24 de ore, au fost aplicate aproape 700 de sanctiuni contraventionale, in valoare de 312. 750 de lei. Sunt vizati de politisti, in special, operatorii economici si patronii de baruri si terase.

Amenzi in valoare de 100.000 de lei, aplicate pentru nerespectarea masurilor de prevenire a infectiilor cu COVID-19

In contextul noilor masuri de relaxare adoptate prin H. nr. 476 din 16 iunie 2020, la nivelul Inspectoratului de Politie Judetean Calarasi au fost luate masuri suplimentare pentru prevenirea raspandirii infectiilor cu SARS-CoV-2 si mentinerea unui climat optim de ordine si siguranta publica.

Amenzile aplicate pentru nerespectarea restrictiilor impuse de autoritati pe perioada pandemiei COVID-19, declarate neconstitutionale de CCM

Curtea Constitutionala a R. Moldova CCM) a declarat neconstitutionale amenzile aplicate persoanelor fizice pentru incalcarea restrictiilor impuse de autoritati in contextul luptei impotriva COVID-19. in cazul amenzilor aplicate persoanelor juridice, Curtea a stabilit ca nu prezinta carente de neconstitutionalitate.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )