Libnet.ro
UNICEF

01:05

Poti contesta amenzile primite in timpul starii de urgenta? Explicatii necesare dupa decizia CCR

Playtech Playtech,
Poti contesta amenzile primite in timpul starii de urgenta? Explicatii necesare dupa decizia CCR

Pe 6 mai, Curtea Constitutiala a Romaniei a decis ca amenzile date in timpul starii de urgenta nu respecta cadrul legal. Ce urmeaza acum? Curtea Constitutionala a Romaniei a precizat,. continuă pe Playtech

Cine poate contesta amenzile primite in starea de urgenta, dupa decizia CCR: variantele sunt multe

Curtea Constitutionala a Romaniei a clasificat ca fiind ilegale amenzile primite pentru nerespectarea prevederilor starii de urgenta, dar situatia este mai complicata decat pare la prima.

Cum pot fi contestate amenzile primite in perioada starii de urgenta

Partidul Puterii Umaniste vine in sprijinul romanilor care vor sa conteste amenzile primite in baza ordonantelor militare in perioada starii de urgenta.

CCR: Amenzile date in timpul starii de urgenta sunt neconstitutionale

Lovitura de la CCR pentru Guvernul Orban. Amenzile date in timpul starii de urgenta sunt neconstitutionale.

Digi 24: Cine va putea contesta, de fapt, amenzile primite in starea de urgenta, dupa decizia CCR? Ce spun un fost sef al Curtii si un avocat

Cine va putea contesta amenzile primite pe durata starii de urgenta, dupa decizia Curtii Constitutionale, care a declarat neconstitutionala OUG prin care au fost majorate amenzile date pentru incalcarea ordonantelor militare?.

ALDE anunta ca a elaborat impreuna cu PSD si Pro Romania un proiect de lege care sa anuleze in mod automat amenzile aplicate cetatenilor pe timpul starii de urgenta

ALDE anunta ca a elaborat impreuna cu PSD si Pro Romania un proiect de lege care sa anuleze in mod automat amenzile aplicate cetatenilor pe timpul starii de urgenta, ca urmare a deciziei Curtii Constitutionale care a stabilit ca OUG prin care a fost majorat cuantumul amenzilor aplicate in timpul starii de urgenta e neconstitutionala.

Amenzile majorate in timpul starii de urgenta, neconstitutionale: CCR a admis sesizarea Avocatului Poporului referitoare la OUG prin care au fost impuse amenzi de pana la 20.000 de lei pentru nerespectarea restrictiilor de circulatie

Curtea Constitutionala a admis sesizarea facuta de Avocatul Poporului cu privire la ordonanta de urgenta prin care Guvernul a impus amenzi de pana la 20. 000 de lei pentru persoanele care nu respecta.

FACIAS: Decizia CCR nu atrage automat anularea amenzilor primite de romani in timpul starii de urgenta. Cetatenii trebuie sa se adreseze instantelor de judecata

Romanii care au fost amendati pentru incalcarea ordonantelor militate se pot adresa instantelor de judecata pana la 30 mai pentru contestarea sanctiunilor in urma deciziei CCR de neconstitutionalitate, transmite un comunicat al Fundatiei pentru Apararea Cetatenilor impotriva Abuzurilor Statului FACIAS).

Vestea surpriza pentru mii de romani care au cont bancar: Raiffeisen dezvaluie ce se intampla in timpul starii de urgenta

In timpul starii de urgenta, Guvernul a venit cu un plan pentru amanarea ratelor. Legea a fost data la final de martie. Acum, aflam cum a fost pentru banci. Raiffeisen a dezvaluit acum ca a.

PROPUNERE Amnistie fiscala pentru amenzile pe perioada Starii de Urgenta

Dupa decizia Curtii Constitutionale de miercuri, prin care articolele prin care erau impuse amenzile pe perioada starii de urgenta au fost declarate neconstitutionale, mai multe voci din sistemul judiciar sustin necesitatea unei ordonante din partea Guvernului pentru o amnistie fiscala a tuturor celor peste 300. 000 de romani sanctionati, astfel incat dupa 15 mai instantele sa nu intre intr-un blocaj.

CCR da totul peste cap: amenzile primite pentru nerespectarea izolarii incalca legea

CCR da totul peste cap dupa ce a decis ca amenzile date in perioada starii de urgenta sunt neconstitutionale. Practic, a fost admisa o sesizare depusa de Avocatul Poporului pe acest.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1986 seconds )