Libnet.ro
UNICEF

14:30

Prima noapte in care s-a aplicat ordonanta militara. Replici uluitoare ale romanilor prinsi de Politie

Playtech Playtech,
Prima noapte in care s-a aplicat ordonanta militara. Replici uluitoare ale romanilor prinsi de Politie

A fost prima noapte in care romanii nu au mai avut voie sa iasa din case decat in anumite conditii, in urma intrarii in vigoare a ordonantei militare. Dupa orele 22:00, oamenii ar fi trebuit sa ramana in locuintele lor, dar nu toti au respectat legea, iar amenzile pentru incalcarea ei se ridica pana la . continuă pe Playtech

Digi24: Prima noapte in care romanii nu au avut voie sa iasa din casa dupa 22:00. Reactia cetatenilor prinsi pe strada: E o prostie chestia asta

A fost prima noapte in care romanii nu au mai avut voie sa iasa din casa decat pentru a merge la serviciu sau pentru urgente. Respectarea noii reguli a fost verificata de politisti pe toate strazile din tara. Nu toti cei verificati au avut documentele care sa le permita sa scape de amenzile de pana la 5. 000 de lei.

Prima reactie a Patriarhului Daniel, dupa ordonanta militara

Patriarhul Daniel a avut o prima reactie, dupa ordonanta militara care interzice bisericilor sa mai oficieze slujbe cu public.

Ordonanta militara. Cand intra in vigoare toate masurile, care sunt sanctiunile si cine le aplica

Azi-noapte, la ora 22, au intrat in vigoare prevederile Ordonantei Militare 2. Masurile sunt mult mai restrictive, de aceasta data. Cetatenii straini nu au voie sa intre pe teritoriul tarii decat in anumite conditii. Noile restrictii impuse De azi, sunt inchise mall-urile, cabinetele stomatologice. Iesirea din casa se va face numai intre 6 si 22 .

Raed Arafat: Chiar daca prin ordonanta militara recomandam unele masuri, considerati-le obligatorii

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a emis sambata seara o ordonanta militara 2 prin care este interzisa circulatia pe domeniul public a grupurilor mai mari de trei persoane, cat si deplasarea fara motiv pe timp de noapte. Seful DSU Raed Arafat a facut un apel la responsabilitate si a transmis ca, desi in ordonanta sunt facute recomandari, acestea ar trebui considerate ca si cand ar fi obligatorii.

Limitarea si intervalul deplasarilor prin ordonanta militara, in Romania. Prima persoana sanctionata

Aseara a avut loc o declaratie de presa la sediul MAI, sustinuta de ministrul afacerilor interne, Ion Marcel Vela si de secretarii de stat Bogdan Despescu si Raed Arafat, in care s-au anuntat noile masuri luate de Comitetul special pentru Situatii de Urgenta, sub forma unor Ordonante Militare. UPDATE: in cursul zilei de duminica, autoritatile .

Ultima ordonanta militara loveste puternic in fotbal. Sportul rege interzis in Romania!

Marti seara a fost emisa o noua Ordonanta Militara prin care autoritatile intentioneaza sa limiteze raspandirea infestarii cu Covid-19.

Ordonanta militara 3 din 2020. Document oficial de la Ministerul Afacerilor Interne

Ministerul Afacerilor Interne a publicat, astazi, 24 martie 2020, ordonanta militara 3 din 2020 care prevede noi restrictii si masuri pentru combaterea raspandirii infectarilor cu coronavirus in Romania.

Carantina generala in Romania. Ce prevede Ordonanta Militara numarul 3 - document

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat, marti seara, care sunt restrictiile impuse prin Ordonanta Militara nr. 3, care vizeaza interzicerea parasirii locuintelor.

VIDEO Marcel Vela prezinta a treia ordonanta militara, care instituie practic carantina in Romania: Se interzic deplasarile de la domiciliu, cu cateva exceptii Pensionarii au voie sa paraseasca locuintele intre orele 11-13

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a prezentat marti seara continutul ordonantei militare numarul 3, care inaspreste sensibil restrictiile de circulatie, pentru a preveni propagarea epidemiei de coronavirus. Astfel, incepand de maine, de la ora 12,00, persoanele de peste 65 de ani vor putea parasi locuintele intre orele 11,00 si 13,00. Citeste in atasament ordonanta militara nr 3.

VIDEO Razii pe strazile din Buzau, pentru depistarea persoanelor care incalca Ordonanta militara

Efective ale Politiei Romane, Jandarmeriei si Politiei Locale au impanzit strazile Buzaului, pentru verificarea cetatenilor care parasesc domiciliul pe timpul noptii, dupa intrarea in vigoare a restrictiilor prevazute in ordonanta militara numarul 2. Mai multi soferi au fost opriti pentru control si verificarea documentelor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )