Libnet.ro
UNICEF

15:15

Ce taxe vom plati pentru a circula cu masina prin Bucuresti. Amenzile sunt usturatoare

Playtech Playtech,
Ce taxe vom plati pentru a circula cu masina prin Bucuresti. Amenzile sunt usturatoare

Soferii care isi doresc sa circule cu masina prin Capitala vor avea de platit anumite taxe. in caz contrariu, vor avea de platit amenzi usturatoare, in eventualitatea in care vor fi depistati cu nereguli de catre agentii de la Rutiera. Exista totusi si cateva exceptii, pentru ca nu toata lumea va trebui sa achite taxele . continuă pe Playtech

E lege! Scutiri la plata impozitelor pentru casa, masina si terenuri. Cine beneficiaza de aceste facilitati fiscale

Scutirile din liceu la care toti visam au devenit lege in viata de adult. Ele privesc casa, masina sau terenurile. Cine beneficiaza de aceste facilitati fiscale? Scutiri la plata impozitelor pentru casa, masina si terenuri Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, joi, legea care prevede scutiri de la plata impozitelor pe casa, masina ori terenuri. Mai .

Ce taxe vor plati toti soferii pentru a traversa Bucurestiul cu masina. Cine face exceptie si care sunt amenzile DOCUMENT

Consiliul General al Municipiului Bucuresti va discuta joi, 24 octombrie, modificarile aduse proiectului Oxigen, prin care sunt introduse viniete pentru toate masinile sub Euro 5 care vor traversa Capitala. in proiectul initial, supus dezbaterii publice in luna august, se propunea plata vinietei doar de catre masinile cu standard de poluare Euro 3.

Au crezut ca au dat lovitura dupa ce au cumparat o masina prin mica publicitate. La scurt timp aveau sa constate ce greseala uriasa au comis. Ce primisera de fapt bucurestenii?

Au vazut un anunt la micapublicitate si au crezut ca au dat lovitura, cand au gasit o masina un adevarat chilipir. Li s-a parut extrem de dragut si din partea proprietarului care s-a oferit sa.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )