Libnet.ro
UNICEF

16:15

Vesti proaste pentru soferi, din ianuarie. Amenzile rutiere cresc cu 50%. Cat este punctul de amenda

Playtech Playtech,
Vesti proaste pentru soferi, din ianuarie. Amenzile rutiere cresc cu 50%. Cat este punctul de amenda

Punctul de amenda a crescut de la 1 ianurie 2020 din cauza conflictului politic dintre guvernul condus de Ludovic Orban si opozitia PSD din Parlament. Drept urmare, amenzile rutiere cresc cu 50%. Iata la cat a ajuns punctul de amenda. Amenzile rutiere cresc cu 50%. Cat este punctul de amenda Proiectul de lege pe care . continuă pe Playtech

Bomba! SE DA A DOUA PENSIE! Toti PENSIONARII din ROMANIA asteptau vestea

Vesti bune pentru pensionarii din Romania! Urmeaza sa primeasca o a doua pensie. Proiectul de lege ce reglementeaza cadrul legal pentru infiintarea schemelor de pensii ocupationale si ale fondurilor.

Ping-pong cu amenzile rutiere. Ce trebuie sa stiti

Amenzile rutiere au crescut cu peste 50 la suta, pentru cateva zile, iar apoi vor reveni la valoarea de 145 lei, din cauza ca legea care prevede plafonarea punctului de amenda a fost atacata la Curtea Constitutionala.

Cazul femeii arse pe masa de operatie la Floreasca, preluat de Serviciul Omoruri. Dosar pentru ucidere din culpa

Serviciul de omoruri al Politiei Capitalei a preluat cazul femeii care a luat foc pe masa de operatie la Floreasca iar ulterior a murit. Anchetatorii au deschis un dosar pentru ucidere din culpa, potrivit Digi 24 si Antena 3. Femeia in varsta de 66 de ani a decedat duminica, la o saptamana dupa ce a suferit arsuri pe 40% din corp, dupa ce in timpul unei operatii a luat foc.

Atentie soferi! Cat costa de la 1 ianuarie o greseala in trafic?

Vesti proaste pentru soferii neglijenti. Punctul de amenda creste, incepand de azi, de la 145 lei la 223 lei, in lipsa unei decizii CCR pe un proiect care ingheata valoarea punctului de.

Avertisment pentru soferi. Conditii dificile pe drumuri din Transilvania

Traficul rutier se desfasoara, joi, in conditii de ceata densa pe mai multe artere din judete din Transilvania, unde vizibilitatea scade, pe alocuri, sub 50 de metri.

Preturile carburantilor scad din ianuarie 2020. A fost promulgata legea care elimina supra-acciza

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea Legii nr. 2272015 privind Codul fiscal, prin care sunt eliminate supra-acciza la carburanti si supra-impozitarea contractelor part-time de la 1 ianuarie 2020.

HOROSCOP. Magia Zilei cu Mihai Voropchievici. Cadouri de suflet pentru nativii din zodia Pesti

Pentru ca e o fire romantica incurabila, tot ceea ce isi doreste un Peste este, de fapt, iubirea vesnica, curata si artistica.

Premierul Spaniei, la un pas de reconfirmarea in functie. Deputatii spanioli incep, sambata, formalitatile pentru votul din parlament

Premierul spaniol Pedro Sanchez, castigator alaturi de socialistii sai la alegerile legislative din noiembrie, este la un pas de reconfirmare. Presedinta Camerei Meritxell Batet) i-a informat astazi pe.

HOROSCOP. Magia Zilei cu Mihai Voropchievici. Cadouri scumpe si rare pentru nativii din zodia Capricorn

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit la Magia zilei despre ce cadouri le putem oferi nativilor din zodia Capricorn.

Cercetari pentru omor din culpa, in cazul pacientei arse

Serviciul Omoruri din Politia Capitalei s-a sesizat din oficiu si efectueaza cercetari sub aspectul .

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )