Libnet.ro
UNICEF

06:30

Actrita din cel mai celebru film romanesc joaca in noul film cu Charlize Theron pe Netflix

Playtech Playtech,
Actrita din cel mai celebru film romanesc joaca in noul film cu Charlize Theron pe Netflix

The Old Guard este cel mai nou film cu Charlize Theron, iar aceasta va aparea pe Netflix alaturi de Anamaria Marinca, actrita din 4 luni, 3 saptamani si 2 zile. Platforma de streaming. continuă pe Playtech

Regizorul celui mai prost film din istorie, somat sa despagubeasca realizatorii unui documentar despre el VIDEO

Tommy Wiseau, regizorul The Room, considerat cel mai prost film din istoria cinematografiei, va trebui sa plateasca despagubiri in valoare de aproximativ 700. 000 de dolari realizatorilor unui documentar despre el si lungmetrajul sau, informeaza Variety.

CJ Cluj anunta ca cel mai performant centru de deseuri din Romania este finalizat. Clujul Civic avertizeaza: exista riscul unei catastrofe ecologice

Consiliul Judetean Cluj a anuntat ca cel mai ca cel mai mare din tara si cel mai performant centru de deseuri din Romania este gata pentru a fi pus in functiune si pregatit pentru a incheia definitiv problemele de mediu. Organizatia Clujul Civic sustine ca se incearca punerea in functiune fara obtinerea autorizatiei de mediu, fapt care duce la cresterea pericolului unor dezastre ecologice si sociale.

Primele cazuri de coronavirus la cel mai mare angajator din Sibiu

Continental, cel mai mare producator de componente auto din Romania, anunta depistarea primelor cazuri de coronavirus in randul angajatilor din Sibiu. in urma depistarii primelor cazuri, compania a organizat impreuna cu Reteaua Privata de Sanatate.

VIDEO Cel mai frumos gol din istoria Champions League: O bijuterie de executie

France Football a anuntat care este cel mai frumos gol marcat in Champions League, intr-o ierarhie in care si-a facut loc si Gica Hagi se afla pe 19). Zinedine Zidane este autorul, iar de la acel gol memorabil au trecut deja 18 ani.

Carlos Sainz, desemnat cel mai bun pilot din istoria WRC

Spaniolul Carlos Sainz, dublu campion al lumii, a fost ales drept cel mai bun pilot din istoria Camp.

Coronavirus in SUA: 1.015 decese in ultimele 24 de ore, cel mai redus bilant din ultima luna

Statele Unite au raportat luni 1. 015 de decese provocate de COVID-19 in ultimele 24 de ore, cel mai scazut bilant din ultima luna, conform datelor furnizate de Universitatea Johns Hopkins, transmite AFP, citata de Agerpres. SUA inregistreaza cel mai ridicat numar de persoane diagnosticate cu COVID-19, cu aproape 1. 2 milioane de cazuri raportate oficial.

Marcel Vela: Noile reguli care se vor aplica din 15 mai ar putea fi publicate pe site-ul MAI in aceasta seara

Noile reguli care se vor aplica din 15 mai ar putea sa fie publicate pe site-ul MAI in aceasta seara.

Franta relaxeaza restrictiile incepand din 11 mai

Franta va relaxa restrictiile luate din cauza pandemiei, incepand din 11 mai. Unele interdictii vor ramane insa in zonele in care inca se inregistreaza focare de infectie, inclusiv in regiunea Paris, anunta premierul Edouard Philippe.

Anuntul STB pentru toti bucurestenii: ce se intampla cu transportul din 18 mai

STB are un anunt legat de mijloacele de transport in comun din Bucuresti. Din 18 mai, se schimba regulile si ar trebui sa stii despre ce e vorba daca vrei sa calatoresti cu tramvaiul sau.

STB va scoate in traseu, din 18 mai, toate autovehiculele din parcul auto circulant

Societatea de Transport Bucuresti STB) va scoate in traseu, din 18 mai, toate autovehiculele din parcul auto circulant, astfel ca transportul in comun va functiona la capacitate maxima, potrivit paginii de Facebook a STB.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )