Libnet.ro
UNICEF

06:00

Adevarul despre divortul dintre Anamaria Prodan si Reghe. Nu se vor mai putea ascunde! |EXCLUSIV

Playtech Playtech,
Adevarul despre divortul dintre Anamaria Prodan si Reghe. Nu se vor mai putea ascunde! |EXCLUSIV

De cativa ani incoace, gura lumii nu mai tace. Carcotasii sunt pe urmele sotilor Reghecampf, pentru a vedea daca acestia mai sunt ori ba impreuna. Supozitiile s-au potolit pentru o perioada, insa au revenit in vara anului precedent, dupa ce Anamaria Prodan l-a lovit cu pumnul in fata pe Dan Alexa. Agresiunea ar fi avut . continuă pe Playtech

CUTREMUR MONDEN! S-a aflat adevarul despre relatia dintre ANAMARIA PRODAN SI LAURENTIU REGHECAMPF! Asta e prea de TOT! Imaginile vorbesc de la sine

Celebra impresara Anamaria Prodan a tinut sa risipeasca zvonurile despre o eventuala despartire de actualul sot Laurentiu Reghecampf. Prin urmare vedeta a publicat pe retelele de socializare mai multe.

CUTREMUR MONDEN! Anamaria Prodan a vorbit despre DIVORT! Laurentiu Reghecampf e la pamant! Asta da LOVITURA

Desi Laurentiu Reghecampf si Anamaria Prodan formeaza cel mai sudat cuplu din showbiz, tot mai multe zvonuri au fost exprimate in spatiul public despre un posibil divort. Mai mult, unele voci.

Anamaria Prodan, tinuta de 300.000 de euro. Cati bani a dat numai pe accesorii

Anamaria Prodan nu se uita la bani si nu-i pasa de ce spune gura lumii atunci cand adopta un look sau o tinuta excentrica. Ani de zile a purtat o coafura afro, iar de doi ani incoace si-a schimbat total preferintele. Anamaria Prodan, tinuta de 300. 000 de euro Anamaria Prodan se simte bine in pielea .

BOMBA in showbiz! Cum a fost FOTOGRAFIATA Anamaria Prodan pe STRADA! E DE NECREZUT!

Anamaria Prodan nu da ascultare gurii lumii atunci cand vine vorba de un look nou sau de tinute iesite din tipar. Aceasta si-a facut aparitia pe strada, purtand pe cap o coroana si o tinuta in valoare de ap.

Claudia Patrascanu, detalii despre divortul de Gabi Badalau. Ce i-a facut tatal copiilor ei, in ultimele luni

Claudia Patrascanu vine cu detalii din ultimele luni din casnicia sa. Ce i-a facut Gabi Badalau acesteia la finele mariajului lor? Cantareata a marturisit tot! Claudia Patrascanu, detalii despre mariajul sau esuat Claudia Patrascanu a venit cu detalii despre divortul de Gabi Badalau. Desi a sustinut initial ca nu va dezvalui prea multe despre viata .

Adevarul despre relatia lui Meghan Markle cu Regina Elisabeta. Anuntul Casei Regale lamureste toate controversele

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a anuntat ca printul Harry si sotia sa, Meghan Markle, isi vor pierde titlurile regale, dar si accesul la fondurile publice. Mai mult decat atat, ducii de Sussex, care au decis sa se distanteze de Familia Regala, vor fi nevoiti sa returneze banii din taxe, care au fost .

De ce s-au despartit Laura Cosoi si Smiley. Actrita a spus adevarul despre vedeta PRO TV

Smiley si Laura Cosoi s-au despartit in urma cu opt ani, dar vorbele despre despartirea lor au continuat mult timp. Iata de ce s-au despartit Laura Cosoi si Smiley si ce a recunoscut actrita dupa mult timp. De ce s-au despartit Laura Cosoi si Smiley Smiley si Laura Cosoi au facut unul dintre cele mai .

Dezvaluiri uluitoare despre relatia dintre Cristina Topescu si mama ei. Nici macar nu a incercat sa isi sune fiica de Anul Nou

Mama Cristinei Topescu locuia de ceva timp in Bucuresti, insa nu si-ar fi sunat fiica in perioada sarbatorilor pentru ca jurnalista avea momente cand se izola de lume si nu mai raspundea la telefon. Sunt dezvaluirile facute de medicul Monica Pop, care sustine ca mama vedetei i s-a destainuit la ceremonia de incinerare. Dezvaluiri uluitoare .

Accidentul a fost CUMPLIT! RUGACIUNI pentru Anamaria Prodan! TRAGEDIA a avut loc in AMERICA

Anamaria Prodana trecut prin momente extrem de dificile cand a aflat ca fiica ei, care se afla in SUA, a suferit un accident in timpul unui antrenament. Anamaria nu a mai stat pe ganduri si a plecat de.

Din pacate, vestile nu sunt absolut deloc bune! Adevarul despre Andreea Marin a iesit la iveala...

Andreea Marin este, fara indoiala, una dintre cele mai indragite vedete din Romania. DESPARTIREA MOMENTULUI iN SHOWBIZ! ADIO, TEO TRANDAFIR! VESTEA A CAZUT CA UN TRASNET GALERIE FOTO) Putini dintre.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1932 seconds )