Libnet.ro
UNICEF

01:05

Anamaria Prodan da acum cartile pe fata despre relatia cu Dan Alexa. Ce a anuntat la sase luni de la bataia care a zguduit fotbalul romanesc

Playtech Playtech,
Anamaria Prodan da acum cartile pe fata despre relatia cu Dan Alexa. Ce a anuntat la sase luni de la bataia care a zguduit fotbalul romanesc

Celebra impresara a facut un anunt, la sase luni de la incidentul marcant fotbalul romanesc, dupa ce l-a lovit in public pe Dan Alexa, fiind surprinsa si de catre camere de inregistrari. Filmuletul in care Anamaria Prodan poate fi vazuta cum il loveste pe fotbalist e unul care a circulat cu o viteza uluitoare, in . continuă pe Playtech

Anamaria Prodan, momente cumplite. Fina a pierdut sarcina! Ce se intampla acum in familia lui Reghecampf

Anamaria Prodan ii este alaturi finei sale. Aceasta a pierdut o sarcina si se afla intr-un moment extrem de sensibil din viata sa. Ce se intampla acum in familia Prodan-Reghecampf? Anamaria Prodan, momente de cumpana. Fina ei a pierdut o sarcina Anamaria Prodan ii este alaturi finei sale care a pierdut o sarcina si trece .

Adevarul despre relatia dintre Cream si Catalin Cazacu, la Exatlon! Ce s-a intamplat in Republica Dominicana

S-a aflat adevarul. in emisiunea Secrete de vedete, Cream si Catalin Cazacu au vorbit despre inceputul relatiei lor de la Exatlon. Cei doi au fost pusi in fata imaginilor filmate in Republica Dominicana, apoi au dat cartile pe fata. Adevarul despre relatia dintre Cream si Catalin Cazacu, la Exatlon Cream si Catalin Cazacu au facut .

GATA! S-a intamplat dupa 11 ani de CASNICIE cu REGHE! Anamaria Prodan a facut ANUNTUL OFICIAL!

Anamaria Prodan a tinut sa faca anuntul oficial dupa ce in toate publicatiile a aparut informatia ca a divortat de Laurentiu Reghecampf.

Dorian Popa a facut anuntul despre relatia cu Oana Zavoranu. Ce s-a intamplat cu iubita lui oficiala

Dorian Popa si Oana Zavoranu sunt colegi in serialul Sacrificiul de la Antena 1, iar timpul petrecut pe platourile de filmare pare ca i-a apropiat asa incat pe internet sa apara semne care sa intareasca cele supozitia cum ca cei doi ar forma un cuplu. Ce spune Dorian despre ipotezele din presa? Dorian Popa a .

Orban, despre relatia cu Iohannis: O colaborare loiala, care este bazata pe o abordare serioasa a problemelor tarii, o comunicare permanenta

Premierul Ludovic Orban a declarat duminica seara, intr-o emisiune televizata, ca relatia de colaborare pe care o are cu presedintele Klaus Iohannis este extrem de apropiata, loiala si extrem de.

Ludovic Orban despre relatia cu Klaus Iohannis: Este extrem de apropiata

Premierul Ludovic Orban a declarat duminica seara, intr-o emisiune televizata, ca relatia de colabor.

Orban despre relatia cu Iohannis: E evident ca presedintele Romaniei are o colaborare extrem de apropiata cu mine

Premierul Ludovic Orban a declarat duminica seara, intr-o emisiune televizata, ca relatia de colaborare pe care o are cu presedintele Klaus Iohannis este extrem de apropiata, loiala si extrem de serioasa, iar cei care neaga evidenta sunt rauvoitori, scrie Agerpres.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2135 seconds )