Libnet.ro
UNICEF

17:30

Anamaria Prodan atrage toate privirile si in Dubai. Cu ce geanta de fite s-a afisat impresara

Playtech Playtech,
Anamaria Prodan atrage toate privirile si in Dubai. Cu ce geanta de fite s-a afisat impresara

Anamaria Prodan nu renunta la eticheta sa. Vedeta s-a afisat dintotdeauna cu lucruri scumpe, mai ales daca vorbim de accesorii. Cum a reusit sa ia toate privirile in Dubai si cu ce geanta s-a pozat sotia lui Laurentiu Reghecampf? Anamaria Prodan, genti de fite si accesorii extrem de scumpe Anamaria Prodan nu se dezice de . continuă pe Playtech

Ce masina conduce Carmen de la Salciua. Culoarea automobilului atrage toate privirile

Instagramul a luat foc atunci cand Carmen de la Salciua si-a postat o fotografie cu noua ei masina, achizitionata inainte de Craciun. Ce automobil conduce interpreta de muzica de petrecere? Ce masina conduce Carmen de la Salciua? Carmen de la Salciua si Culita Sterp sunt doua personaje care nu au aparut de mult in lumea .

CUTREMUR MONDEN! S-a aflat adevarul despre relatia dintre ANAMARIA PRODAN SI LAURENTIU REGHECAMPF! Asta e prea de TOT! Imaginile vorbesc de la sine

Celebra impresara Anamaria Prodan a tinut sa risipeasca zvonurile despre o eventuala despartire de actualul sot Laurentiu Reghecampf. Prin urmare vedeta a publicat pe retelele de socializare mai multe.

Anamaria Prodan este distrusa de durere. Ce veste a primit impresara dupa ce fiica ei a fost operata

Anamaria Prodan este distrusa de durere, dupa ce a aflat ca fiica ei cea mica are ruptura de ligamente incrucisate si va lipsi de pe terenul de baschet pana la finalul sezonului. Sarah Dumitrescu a fost operata de urgenta, dupa ce a suferit o accidentare grava in meciul dintre Universitatea Mississippi si Universitatea Sam Houston.

S-A TERMINAT! Anamaria Prodan NU isi mai revine din plans. Reghecampf i-a spus ADEVARUL. Care este cel mai mare REGRET al celebrului antrenor

Laurentiu Reghecampf o pune pe jar pe Anamaria Prodan, chiarsi de la departare. SOCANT! DETALII DESPRE INCINERAREA MONICAI TATOIU! DETALII ULUITOARE Ca sa inchida gurile rele care.

Sotia lui Pepe a intors toate privirile in Barcelona. Cum a aparut in plina zi, alaturi de artist FOTO

Raluca Pastrama, sotia lui Pepe, a reusit sa intoarca toate privirile, cand si-a facut aparitia pe strada, in Barcelona. Cei doi au plecat de curand in Spania, iar momentul care a facut furori s-a petrecut departe de casa, cand bruneta se afla chiar in compania cunoscutului artist. Acestia formeaza un cuplu de mai bine de .

RUGACIUNI pentru Anamaria Prodan! Accidentul a fost iNGROZITOR! E cumplit ce s-a intamplat ...

Clipe grele in familia indragiteiAnamaria Prodan! Vedetaa fost nevoita sa ia urgent avionul spre SUA, dupa ce a aflat ca fiica ei a suferit o accidentare teribila dupa ce a practicat sportul.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )