Libnet.ro
UNICEF

06:30

Anamaria Prodan da cartile pe fata. Ce s-a intamplat dupa ce l-a atacat pe Gica Hagi

Playtech Playtech,
Anamaria Prodan da cartile pe fata. Ce s-a intamplat dupa ce l-a atacat pe Gica Hagi

Anamaria Prodan este in razboi cu Gheorghe Hagi. in ciuda faptului ca Regele nu i-a raspuns la atacuri, impresara a reluat ofensiva. Sotia lui Laurentiu Reghecampf considera ca multe decizii care se iau in Liga 1 sunt influentate de Hagi. Asta pentru ca foarte multi oameni din fotbalul romanesc se tem de Hagi. Anamaria Prodan . continuă pe Playtech

Anamaria Prodan, ironii incredibile la adresa lui Hagi: Eu sunt legenda si regina

Pandemia de coronavirus a provocat un adevarat haos in actualul sezon al Ligii 1. Astazi s-a jucat ultima etapa din play-out, dar clasamentul final este departe de a fi stabilit. Mai multe echipe au ramas cu restante de disputat. Dinamo ar fi trebuit sa mai joace nu mai putin de cinci partide. Si Hermannstadt termina .

Razvan Simion va deveni iar tata? Ce s-a intamplat dupa despartirea de Lidia Buble

Razvan Simion, celebrul prezentator al emisiunii Neata cu Razvan si Dani va deveni din nou tata! Cel putin asa sustine astrologul emisiunii, care l-a luat in colimator pe celebrul prezentator de televiziune. Cum a reactionat prezentatorul! Razvan Simion ar putea fi din nou tata Razvan Simion si Lidia Buble, femeia cu care a impartit bune .

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )