Libnet.ro
UNICEF

17:46

Anamaria Prodan ii da lovitura lui Gigi Becali. Impresarul i-a stricat planurile patronului de la FCSB

Playtech Playtech,
Anamaria Prodan ii da lovitura lui Gigi Becali. Impresarul i-a stricat planurile patronului de la FCSB

Nici nu s-a terminat inca actualul sezon din Liga 1, ca deja impresarii si managerii de cluburi se pregatesc de transferuri pentru a-si intarii loturile pentru nouls ezon 2020-2021. Printre cei care au demarat procesul de intarire al lotului sunt si sibienii de la Hermannstadt. Anamaria Prodan ii fura un jucator lui Gigi Becali La . continuă pe Playtech

Gigi Becali, lovitura dureroasa. Pierde peste 10 milioane de euro

FC FCSB este pe locul 5 in Liga 1, dar si-a asigurat prezenta in preliminariile Europa League prin castigarea Cupei Romaniei. Gigi Becali a anuntat recent ca situatia financiara a echipei depinde de calificarea in grupele celei de-a doua competitii europene. FCSB a ratat prezenta in grupe ultimii doi ani. Ceea ce a facut ca .

S-a aflat dupa 25 de ani. Secretul lui Gigi Becali despre casatoria cu Luminita

Este cunoscut ca in comunitatile traditionale de aramani anumite lucruri sunt aranjate dinainte de familie, iar cei vizati se supun acestor reguli de zeci, poate sute de ani. Este si cazul celebrului, de-acum, Gigi Becali si a sotiei sale, Luminita. Casatorie aranjata si grad de rudenie in urma cu 25 de ani, pe vremea cand .

Mihai Rotaru rade de Gigi Becali, dupa ce FCSB a jucat cu juniorii: Sa o tina tot asa

FCSB a fost acuzata de non-combat dupa prestatia lamentabila din partida cu CFR Cluj, scor 0-2. Asa cum a promis, Gigi Becali a trimis mai multi juniori in teren, iar FCSB nu a pus probleme campioanei. Dupa acest rezultat, ardelenii au revenit pe primul loc in clasamentul Ligii 1. CSU Craiova nu a mai jucat .

Ziua si transerul pentru FCSB! Gigi Becali a facut anuntul

FCSB este gata sa mai realizeze un transfer, dupa ce vineri a fost oficializata achizitionarea lui Alexandru Buziuc. Dupa ce ieri s-a facut o mutare pentru faza ofensiva, Becali a anuntat ca negociaza pentru transferul unui fundas. Este vorba despre Alexandru Albu, in varsta de 26 de ani. Un jucator al celor de la Academica .

Cristi Borcea s-a rugat de Gigi Becali sa o ajute pe Dinamo sa ramana in Liga 1! Ce raspuns a primit

Cluburile din Liga 1 au votat astazi o forma de terminare a sezonului care o condamna pe Dinamo la retrogradare. Dupa ce FRF a respins varianta de prelungire a campionatului, ros-albii au ramas fara date de disputare a restantelor. O situatie care practic facea ca Dinamo sa fie la mana celorlalte cluburi din campionat. Astazi, .

Detaliul mai putin stiut despre Gigi Becali. Suma imensa pe care i-a imprumutat-o Hagi in tinerete: Se culca la picioarele Regelui

Multi romani au aflat in ultimii ani despre prietenia dintre Gigi Becali si Gheorghe Hagi, dar putini stiu ce anume i-a legat si cat de puternica a fost legatura dintre ei. Ei bine, latifundiarul din Pipera si Regele fotbalului romanesc sunt prieteni inca de la inceputul anilor 80, cand Hagi a fost adus de la Farul Constanta la Sportul Studentesc, la Bucuresti.

Mesaj pentru Gigi Becali si FCSB: Niciodata pe stadionul Steaua!

Steaua a facut un pas mare spre promovarea in Liga 3, dupa victoria cu Argesul Mihailesti, scor 8-1. Promovarea poate fi asigurata cu o noua victorie in cadrul barajului, in partida cu Baraganul Ciulnita. Acest joc se va disputa miercuri, de la ora 17:00. Si nu este singura veste buna pentru suporteri. Stadionul Steaua va .

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )