Libnet.ro
UNICEF

17:00

Anamaria Prodan, tinuta de 300.000 de euro. Cati bani a dat numai pe accesorii

Playtech Playtech,
Anamaria Prodan, tinuta de 300.000 de euro. Cati bani a dat numai pe accesorii

Anamaria Prodan nu se uita la bani si nu-i pasa de ce spune gura lumii atunci cand adopta un look sau o tinuta excentrica. Ani de zile a purtat o coafura afro, iar de doi ani incoace si-a schimbat total preferintele. Anamaria Prodan, tinuta de 300. 000 de euro Anamaria Prodan se simte bine in pielea . continuă pe Playtech

BOMBA in showbiz! Cum a fost FOTOGRAFIATA Anamaria Prodan pe STRADA! E DE NECREZUT!

Anamaria Prodan nu da ascultare gurii lumii atunci cand vine vorba de un look nou sau de tinute iesite din tipar. Aceasta si-a facut aparitia pe strada, purtand pe cap o coroana si o tinuta in valoare de ap.

Adevarul despre divortul dintre Anamaria Prodan si Reghe. Nu se vor mai putea ascunde! |EXCLUSIV

De cativa ani incoace, gura lumii nu mai tace. Carcotasii sunt pe urmele sotilor Reghecampf, pentru a vedea daca acestia mai sunt ori ba impreuna. Supozitiile s-au potolit pentru o perioada, insa au revenit in vara anului precedent, dupa ce Anamaria Prodan l-a lovit cu pumnul in fata pe Dan Alexa. Agresiunea ar fi avut .

CUTREMUR MONDEN! S-a aflat adevarul despre relatia dintre ANAMARIA PRODAN SI LAURENTIU REGHECAMPF! Asta e prea de TOT! Imaginile vorbesc de la sine

Celebra impresara Anamaria Prodan a tinut sa risipeasca zvonurile despre o eventuala despartire de actualul sot Laurentiu Reghecampf. Prin urmare vedeta a publicat pe retelele de socializare mai multe.

CUTREMUR MONDEN! Anamaria Prodan a vorbit despre DIVORT! Laurentiu Reghecampf e la pamant! Asta da LOVITURA

Desi Laurentiu Reghecampf si Anamaria Prodan formeaza cel mai sudat cuplu din showbiz, tot mai multe zvonuri au fost exprimate in spatiul public despre un posibil divort. Mai mult, unele voci.

Cati bani poate incasa Simona Halep la Australian Open. Premii uriase puse in loc la primul turneu de Grand Slam al anului

Simona Halep debuteaza marti, 21 ianuarie, la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, dotat cu premii in valoare totala de 71 de milioane de dolari. in cazul in care sportiva din Constanta va reusi sa castige competitia, in cont ii va intra o suma uriasa. Simona Halep poate castiga premii uriase la .

Accidentul a fost CUMPLIT! RUGACIUNI pentru Anamaria Prodan! TRAGEDIA a avut loc in AMERICA

Anamaria Prodana trecut prin momente extrem de dificile cand a aflat ca fiica ei, care se afla in SUA, a suferit un accident in timpul unui antrenament. Anamaria nu a mai stat pe ganduri si a plecat de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )