Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dan Alexa rupe tacerea despre relatia cu Anamaria Prodan. Sunt din nou impreuna, mai puternici ca niciodata

Playtech Playtech,
Dan Alexa rupe tacerea despre relatia cu Anamaria Prodan. Sunt din nou impreuna, mai puternici ca niciodata

Dupa ce Alexa a retrogradat cu Dunarea Calarasi si a fost dat afara de la Astra pentru rezultate slabe, toti credeau ca Alexa nu o sa mai antreneze doar in Liga a 3-a iar Anamaria Prodan nu o sa mai reuseasca sa-l mai readuca la vreo echipa din fotbalul romanesc. Dan Alexa rupe tacerea despre . continuă pe Playtech

Anamaria Prodan, cadou de 50.000 de euro pentru Reghe Jr. Reactia antrenorului

Anamaria Prodan nu se zgarceste niciodata cand vine vorba de cadouri, in special daca e vorba despre familie. Ce i-a cumparat lui Reghe Jr. de ziua lui si cum a reactionat antrenorul cand a vazut? Anamaria Prodan, cadou de 50. 000 de euro pentru Reghe Jr. Impresara sportiva adora sa-si investeasca banii in lucruri luxoase pentru .

Cum i-a chinuit Simona Halep pe toti antrenorii ei. Campioana rupe tacerea

Simona Halep are multe momente in care se exteriorizeaza si face marturisiri despre oamenii din jurul sau, care i-au influentat cariera. La 28 de ani, campioana rupe tacerea si spune cum i-a chinuit pe toti antrenorii ei. Cum i-a chinuit Simona Halep pe toti antrenorii ei. Campioana rupe tacerea Dubla castigatoare de Grand Slam, la .

Anamaria Prodan, gest incredibil pentru fiul lui Reghecampf. I-a lasat pe toti fara cuvinte

Anamaria Prodan a facut un gest formidabil pentru fiul lui Reghecampf. Vedeta nu s-a lasat usor si a dovedit ca are o viata plina de succes, permitandu-si sa faca cadouri pe masura. Anamaria Prodan, gest incredibil pentru fiul lui Reghecampf Anamaria Prodan, una dintre cele mai apreciate vedete din showbiz-ul romanesc, a facut un gest .

Anamaria Prodan, prinsa in fapt! A incercat sa ascunda totul de camerele de filmat, dar s-a aflat acum

Anamaria Prodan a fost surprinsa de camerele de filmat, fara a sti de fapt ca totul se va afla cat mai curand. Totul s-a petrecut in timpul filmarilor din noua emisiune, Prodanca si Reghe, Pretul Succesului. Anamaria Prodan, prinsa in fapt! Anamaria a incercat sa fenteze de multe ori camerele de filmat, in timpul noului .

Designerul Maria Lucia Hohan, dezvaluiri dramatice despre relatia cu fostul iubit: Traiesc un cosmar. Mi-a hartuit familia, prietenele, angajatii

Cunoscuta creatoare de moda Maria Lucia Hohan a facut dezvaluiri dramatice despre relatia cu fostul ei partener, impreuna cu care are doi copii, pe care il acuza ca o hartuieste si ca a pornit o campanie de defaimare la adresa ei.

Iubita lui Keanu Reeves, primele declaratii despre nunta. Ce spune Alexandra despre relatia lor

Alexandra Grant, iubita lui Keanu Reeves, a vorbit pentru prima data despre povestea de dragoste cu celebrul actor, intr-un interviu acordat revistei British Vogue. De cat timp sunt impreuna Alexandra si Keanu? Cu ocazia interviului pentru British Vogue, artista in varsta de 46 de ani a marturisit ca toata lumea astepta sa afle detalii despre .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )