Libnet.ro
UNICEF

18:45

Ce spune Mircea Badea despre Abi Talent. Moderatorul Antena 3 i-a infuriat rau pe fanii dusmanului lui Alex Velea

Playtech Playtech,
Ce spune Mircea Badea despre Abi Talent. Moderatorul Antena 3 i-a infuriat rau pe fanii dusmanului lui Alex Velea

Scandalul momentului dintre Abi Talent si Alex Velea a intrat in atentia tuturor, iar unul dintre persoanle care i-au spus vorbe grele regelui Romaniei este chiar Mircea Badea. Acesta nu a uitat nici aspectul ca Abi Talent s-a intalnit cu celebra Anamaria Prodan si l-a taxat dur. Ce spune Mircea Badea despre Abi Talent Mircea . continuă pe Playtech

A STERS PE JOS pe jos cu ABI TALENT! Mircea Badea i-a dat UMILINTA TOTALA menestrelului iubit de adolescentele din Romania: Incredibil ce VORBE GRELE a spus despre el

Abi Talent a intrat si in vizorul lui Mircea Badea. ANAMARIA PRODAN I-A SPUS ADIO! REGHECAMPF E DEVASTAT! MEDICII NU AU MAI PUTUT FACE NIMIC GALERIE FOTO) Scandalul momentului dintre tanarul menestrel,.

CUTREMURATOR! Mircea Badea, despre MOARTEA Cristinei Topescu: imi amintesc cand ne-a dat...

Prezentatorul Mircea Badea a vorbit despre disparitia fulgeratoare a Cristinei Topescu, fiind socat de cele intamplate.

Mircea Badea, replica acida pentru CTP care a acuzat Antena 3 de fatarnicie la moartea Cristinei Topescu

Mircea Badea l-a atacat, intr-o postare pe Facebook, pe Cristian Tudor Popescu, dupa ce gazetarul a acuzat Anetna 3 de fatarnicie dupa moartea jurnalistei Cristina Topescu.

Ce spune Alex Velea, dupa ce Abi Talent s-a filmat cu Anamaria Prodan. Asta da lovitura!

Abi Talent se considera cea mai in celebra vedeta din Romania, de pe Youtube, dat fiind si sustinerea sau vizualizarile sale de pe Internet. Alberto, pe numele lui real, este unul dintre cele mai populare personaje din randul adolescentilor asa ca, pozele publicate strang sute de mii de like-uri. El s-a luat recent de celebrul .

Scandal intre Mircea Badea si CTP, dupa moartea Cristinei Topescu. Moderatorul Antena 3 a iesit la atac

Mircea Badea l-a atacat crunt pe Cristian Tudor Popescu, intr-o postare pe Facebook, dupa ce gazetarul a acuzat postul de televiziune Antena 3 de fatarnicie, dupa moartea jurnalistei Cristina Topescu. Scandal intre Mircea Badea si CTP, dupa moartea Cristinei Topescu Mesajul lui Mircea Badea pentru CTP este unul extrem de dur. Uite, CTP, cum facem, .

Mircea Badea: Nu va suparati, nu exista ceva mai tare de atat!

Mircea Badea: Stiti cine se mai cearta cu Abi Talent?! Stiti cine?! .

E BOMBA ANULUI in showbiz: Anamaria Prodan a recunoscut RELATIA cu Abi Talent! Acum e totul OFICIAL! Reghe e in stare de SOC (Galerie Foto-Video DEOCHEATA)

Anamaria Prodan a dat detalii despre relatia pe care o are cu Abi Talent, cantaret aflat in top pe YouTube cu muzica trap pe care o face. VEZI AICI GALERIA FOTO Sexy-impresara a marturisit ca l-a.

SCANDAL MONSTRU in showbiz! Dan Negru STERGE PE JOS cu Abi Talent: Incredibil ce VORBE GRELE i-a aruncat! (FOTO)

Abi Talent, adolescentul devenit mare vedeta peste noapte, la fel ca Selly sau Mario Fresh, a fost luat in vizor de Dan Negru.

Cristian Tudor Popescu si Mircea Badea, in RAZBOI. Realizatorul Antena 3 l-a iNJURAT pe gazetar

Cristian Tudor Popescu si Mircea Badea se afla in centrul unui conflict inceput pe retelele de socializare. Mai intai, gazetarul a lasat de inteles ca regretata Cristina Topescu ar fi fost supusa unor.

Mircea Badea, in stare de soc dupa moartea Cristinei Topescu. Ce gest a facut fosta prezentatoare pentru el si Mihai Gadea

Mircea Badea este in stare de soc dupa moartea colegei sale Cristina Topescu. Ce gest a facut prezentatoarea pentru el si Mihai Gadea? Ea ne-a dat sansa sa ne implicam intr-o situatie. Mircea Badea, in stare de soc dupa moartea Cristinei Topescu Realizatorul emisiunii in gura presei a vorbit despre Cristina Topescu, una dintre vocile .

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )