Libnet.ro
UNICEF

08:45

Decizie de ultima ora a autoritatilor! Un site de stiri din Romania, la un pas de inchidere din cauza fake news

Playtech Playtech,
Decizie de ultima ora a autoritatilor! Un site de stiri din Romania, la un pas de inchidere din cauza fake news

Ministrul Afacerilor Interne, Ion Marcel Vela, a transmis catre ANCOM, astazi, 18 martie 2020, propunerea Grupului de Comunicare Strategica de dezactivare a site-ului stiridemoment. ro. Propunerea este intemeiata in baza articolului 54 din Decretul Prezidential numarul 1952020. Decizie de ultima ora a autoritatilor Grupul de Comunicare Strategica a inaintat ministrului Afacerilor Interne propunerea respectiva dupa ce, . continuă pe Playtech

Ministrul Finantelor, anunt de ultima ora. Oamenii intra deja in somaj Ce se va intampla cu impozitele pentru persoanele fizice

In plina criza epidemiologica Guvernul Orban anunta noi pachete de ordonante fiscale pentru IMM-uri, dar si pentru persoanele fizice. Se intrevad modifica pentru a se putea amana anumite dari la stat. Ministrul Finantelor, anunt de ultima ora in aceste zile, din partea Guvernului si, implicit, a Ministerului de Finante vin informari despre noi modalitati de .

Florin Citu, anunt de ultima ora! Ce se intampla cu pensiile si salariile romanilor in starea de urgenta

Ministrul Finantelor Publice a facut un anunt de ultima ora, prin intermediul caruia a transmis detalii privitoare la pensii. Starea de urgenta s-a instalat de curand in Romania. Ce se intampla cu salariile si pensiile? Florin Citu, anunt de ultima ora! Potrivit autoritatilor romane, nu exista nici un motiv de ingrijorare cu privire la pensii .

Ministrul de Finante, masuri de ultima ora pentru angajatori. Ce se va intampla la ANAF

Mediul de afaceri din Romania, inca de la primele cazuri de COVID-19 de pe teritoriul Romaniei, au prezis ca vor apare probleme de ordin economic, si au incercat sa puna presiune pe actuala guvernare pentru anumite pachete de amendamente care sa vina in sprijinul acestora. Ministrul de Finante, masuri de ultima ora pentru angajatori in .

Ultima ora! Ministrul Educatiei a facut anuntul! Pana cand vor ramane inchise scolile

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a declarat pentru Hotnews ca scolile vor ramane inchise in perioada urmatoare, atata vreme cat Romania va fi in stare de urgenta, datorata pandemiei de coronavirus. Dat fiind acest anunt, se poate considera ca este prima data cand un oficial ofera o data estimativa pentru redeschiderea scolilor. Declaratia ministrului Educatiei cu .

Loteria Romana, anunt de ultima ora pentru toti romanii! Se intampla chiar de astazi

Un alt anunt important vine, de aceasta data, din partea Loteriei Romane. in plina pandemie de COVID-19, activitatea agentiilor Loto se suspenda temporar, pentru a preveni raspandirea temutului virus. Loteria Romana, anunt de ultima ora incepand de astazi, 18. 2020, este suspendata temporar activitatea de comercializare a produselor loteristice, loz, loto, videoloterie si pariuri mutuale, pana .

Anunt de ultima ora de la Loteria Romana. Va asteptam in agentii pentru a va recupera banii!

Loteria Romana a facut un anunt important, de ultima ora. Din cauza epidemiei de coronaavirus existente, concursurile Prono-S si Pronosport vor fi anulate. Iata anuntul Loteriei Romane. Anunt de ultima ora de la Loteria Romana facut pe pagina de Facebook in acest sens, Loteria Romana a precizat anularea celor doua concursuri. Un amplu mesaj a .

Mihai Gadea, apel de ultima ora pentru romani: Zilele acestea exista o singura batalie. Si sta in puterea noastra sa nu o pierdem!

Mihai Gadea a facut, duminica seara, la Sinteza zilei, un apel de ultima ora pentru romani.

Ce se intampla cu scolile din Romania odata cu starea de urgenta

Intre 11 si 22 martie, scolile din Romania sunt inchise. A fost o decizie luata ca sa limiteze epidemia de coronavirus. Ministrul Educatiei a venit cu completari inainte de anuntul despre.

AMRCR: Nu se suspenda activitatea lanturilor de magazine alimentare din Romania

Asociatia Marilor Retele Comericale din Romania infirma zvonurile lansate in ultima perioada si spune ca niciun mare comerciant nu are intentia sa inchida vreun magazin cu produse alimentare care activeaza in tara noastra.

Mod inedit de sustinere a medicilor din Romania. Duminica seara, romanii au iesit la ferestre, au luminat cu telefoanele si i-au aplaudat pe cei din linia intai

Mod inedit de sustinere a medicilor din Romania. Duminica seara, la ora 22. 00, romanii sunt indemnati sa iasa la ferestre si sa lumineze cu telefoanele.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )