Libnet.ro
UNICEF

07:45

Traficul in retelele de comunicatii va creste cu pana la 50% in aceasta perioada, conform ANCOM

Adevărul Adevărul,
Traficul in retelele de comunicatii va creste cu pana la 50% in aceasta perioada, conform ANCOM

Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ANCOM) a anuntat miercuri ca a analiza a autortatii a datelor transmise de operatorii de telefonie si internet arata ca ne putem astepta la cresteri de trafic estimate de unii furnizori la peste 50% fata de situatiile normale, reprezentand o provocare si pentru furnizarea de comunicatii electronice. continuă pe Adevărul

Traficul in retelele de comunicatii va creste cu peste 50% in aceasta perioada: Cum se va schimba modul in care folosesc romanii internetul si telefonia - estimarile ANCOM

In contextul in care din ce in ce mai multe companii au implementat procedura de munca la distanta telemunca) pentru angajatii lor, este de asteptat ca serviciile de comunicatii electronice cele mai utilizate in aceste cazuri respectiv serviciile de voce mobila si serviciile de acces la internet fix si mobil, sa cunoasca o crestere semnificativa a traficului, au precizat miercuri pentru HotNews. ro oficialii Autoritatii de reglementare in comunicatii ANCOM). Unii furnizori estimeaza deja cresteri de trafic cu peste 50% fata de situatiile normale, spune autoritatea. Vezi in articol cum crede ANCOM ca va evolua traficul de date si voce in perioada urmatoare.

ANCOM: traficul in retelele telecom ar putea creste cu 50% in aceasta perioada

Traficul in retelele de comunicatii ar putea creste cu pana la 50% in aceasta perioada fata de situatiile normale, in contextul implementarii tot mai intense a muncii la distanta si al mutarii cursurilor scolare si universitare in mediul online, sustin.

ANCOM: Traficul in retelele de comunicatii va creste cu pana la 50% in acesta perioada, cand salariatii lucreaza de acasa, iar elevii si studentii fac cursuri online

Traficul in retelele de comunicatii va creste cu pana la 50% in contextul muncii la distanta si a mutarii cursurilor scolare si universitare in mediul online, prognozeaza Autoritatea Nationala pentru.

Ce se intampla cu salariile profesorilor care sunt nevoiti sa stea acasa in aceasta perioada. Anuntul ministerului

Ministerul Educatiei, prin vocea ministrului Monica Anisie, incearca sa faca un pic de lumina si in ceea ce privesc salariile profesorilor care, in situatia data, sunt obligati ca, pana dupa sarbatorile pascale, sa stea acasa. Ce se intampla cu salariile profesorilor care sunt nevoiti sa stea acasa in aceasta perioada Dupa ce Ministrul Educatiei, Monica .

Document Decret Stare de Urgenta: ce drepturi ne sunt ingradite in aceasta perioada

Presedintele Romaniei a semnat, in cursul zilei de luni, decretul in contextul starii de urgenta cu privire la pandemia de coronavirus. Ce drepturi ne sunt ingadite pe o perioada de 30 de zile si cum se vor aplica masurile luate impotriva raspandirii virusului? Document Decret Stare de Urgenta Romania a luat rapid masuri pentru ca .

Gigi Becali cere bani de la guvern, in aceasta perioada. Ce se intampla cu FCSB

Intreruperea fortata a campionatului ii da mari dureri de cap finantatorului de la FCSB. Gigi Becali nu pare a mai fi dispus sa achite nici macar partial salariile fotbalistilor sai si cere bani de la Guvern, in aceasta perioada. Gigi Becali cere bani de la Guvern, in aceasta perioada. Ce se intmpla cu FCSB in .

Citu: Daca reusim sa mentinem capacitatea de productie in viata in aceasta perioada, dupa aceea ne vom reveni foarte rapid

Statul trebuie sa-si achite facturile, sa ramburseze TVA, sa plateasca pensii, salarii, ajutoare sociale la timp si sa ofere acces la linii de creditare pentru capital de lucru ieftin pentru companii in aceasta perioada, ca sa ramana in viata, si daca reuseste sa mentina capacitatea de productie, dupa aceea ne vom reveni foarte rapid, a declarat, miercuri seara, ministrul Finantelor, Florin Citu, potrivit Agerpres.

Digi RCS RDS face un anunt pentru toti clientii. Ce trebuie sa faci si sa nu faci in aceasta perioada

Criza coronavirusului atrage masuri de urgenta luate de majoritatea companiilor, iar operatorii de telefonie mobila nu fac exceptie. Cel mai mare operator de cablu si internet din tara noastra, Digi RCS & RDS face un anunt de ultima ora. Compania isi indeama clientii sa ramana in siguranta in case si sa plateasca online, cu cardul, .

Recomandari pentru aprovizionarea cu alimente. De unde sa faci cumparaturi, in aceasta perioada

Din cauza situatiei actuale, cea a crizei epidemiologice, lumea, si nu numai in Romania, a intrat intr-o adevarata criza a cumparaturilor din marile magazine si nu numai. in Romania, in acest moment, din declaratiile unor reprezentanti ai marilor retaileri, granitele nu sunt inchise pentru acestia, ci doar pentru romanul de rand. Recomandari pentru aprovizionarea cu .

Artemon Apostu Efremov a dezvaluit care este programul de antrenament al Simonei Halep in aceasta perioada

Pandemia de coronavirus a dat peste cap programul competitiilor sportive din intreaga lume, iar tenisul a avut de asemenea de suferit, mai multe turnee fiind anulate. Artemon Apostu Efremov a declarat ca Simona Halep respecta conditiile impuse de autoizolare si nu se poate antrena normal in aceasta perioada.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2765 seconds )