Libnet.ro
UNICEF

08:00

Andreea Balan este din nou alaturi de Tiberiu Argint. Gata, imaginile sunt evidente

Playtech Playtech,
Andreea Balan este din nou alaturi de Tiberiu Argint. Gata, imaginile sunt evidente

Dupa ce a fost surprinsa de fotoreporteri alaturi de Tiberiu Argint in Vama Veche, apoi s-a fotografiata in casa acestuia, Andreea Balan a lasat din nou urme pe Internet, care o arata din nou in bratele noului partener. Andreea Balan, din nou alaturi de Tiberiu Argint. Si-au facut bagajele si au plecat in vacanta Pana . continuă pe Playtech

Andreea Balan, veste magnifica. S-a impacat dupa mult timp

Veste buna despre Andreea Balan. Cantareata s-a impacat cu tatal ei. Sandel Balan a lasat deoparte neintelegerile din trecut, iar acum este alaturi 100% de Andreea, mai ales ca este o perioada foarte grea pentru ea. Artista se afla in plin proces de divort cu tatal celor doua fiice ale sale, George Burcea. Andreea Balan .

Incendiar! George Burcea si-a pus verigheta pe deget, desi Andreea Balan s-a afisat cu un alt barbat (GALERIE FOTO)

Divortul dintre Andreea Balan si George Burcea a fost anuntat in prima parte a acestui an, dar este inca unul dintre subiectele fierbinti din showbiz. Artista si actorul au decis sa isi spuna marele.

EXCLUSIV Gestul incredibil pe care George Burcea l-a facut pentru Andreea Balan. Nici ea nu se astepta la asa ceva!

Surpriza totala in casnicia lui Andreea Balan cu George Burcea. La 6 luni de cand a parasit caminul conjugal, carismaticul actor a inceput sa poarte verigheta. Dovada sta poza pe care acesta a postat-o astazi pe conturile de socializare. Nu au divortat inca, dar Andreea a fost fotografiata cu un alt barbat Fanii Andreei Balan .

Dezvaluirea care o va scoate din minti pe Andreea Balan. Amanta lui Keo era minora

Actuala sotie a lui Keo, Misty, a facut declaratii despre inceputurile relatiei lor. Cei doi s-au cunoscut in circumstante blamate de multi. El era impreuna cu celebra Andreea Balan, iar ea avea si ea pe cineva, insa pasiunea a fost la cote foarte inalte. Mai mult, Misty a recunoscut ca era si minora. Cum a .

Avertizare de ultima ora de la Guvern. Milioane de angajati, in mare pericol: Suntem din nou intr-o situatie limita

Seful cancelariei prim-ministrului, Ionel Danca, a lansat ieri un apel de responsabilitate fata de toti cetatenii. Reprezentantul PNL afirma ca Romania va reveni extrem de greu la normalitate, atata vreme cat nu exista cooperare in vederea luptei impotriva raspandirii noului coronavirus. Acesta a mentionat ca relansarea economica este prioritara, insa este nevoie de sprijin din .

Lidia Buble si Razvan Simion, din nou un cuplu? Imaginile momentului cu cei doi

Razvan Simion si Lidia Buble au fost vazuti din nou impreuna. Cei doi fosti iubiti s-au afisat in zona Dorobanti, iar fanii lor spera la o impacare. La fel spun si persoanele din jurul lor, ca cei doi urmeaza chiar sa se casatoreasca, insa cu totii asteapta marea impacare, daca aceasta va veni. Lidia Buble .

FOTO Noua Dacia Sandero, din nou pe strazile din Romania: cum a fost surprinsa

Dacia se pregateste intens pentru lansarea noilor modele si face o serie de teste in aceasta perioada. Noua Dacia Sandero, spre exemplu, a fost surprinsa din nou in trafic. Asa cum se.

Opera Nationala, un nou concert magic in aer liber: O seara minunata, o stare de gratie. in sfarsit ne-am intors pe scena si in fata publicului (VIDEO)

Opera Nationala Bucuresti este din nou alaturi de public si lanseaza Stagiunea Estivala 2020. in fiecare weekend, pana pe 22 august, iubitorii de arta se vor putea delecta cu o serie de concerte in aer.

FC Rapid Bucuresti din nou intre infarct si balamuc in Liga a 2-a. BREAKING: Dumnezeu s-a retras din brigada de arbitri

Este clar destin istoric. Este clar dementa acum. Toata istoria Rapidului este scrisa asa, pe infarct si balamuc. Mereu pe muchie de cutit, mereu te incearca Rapidul asta: ori ma iubesti, ori nu. Asa este povestea iubirii omului. Nici anul acesta Rapidul n-a avut sansa unui drum lin spre o calificare in Liga 1. Nu. in etapa de duminica, ora 18,30, este iar pe viata si moarte.

Selly a dat din nou lovitura! Renumitul vlogger a uimit pe toata lumea stabilind un nou record

La doar 19 ani, Selly este cel mai de succes vlogger din Romania in momentul de fata. Extrem de inteligent si creativ, acesta a stiut sa speculeze perfect si piata muzicala impunandu-se pe Youtube cu piesele trupei sale 5Gang. Ultima dintre ele promite a fi hitul verii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2449 seconds )