Libnet.ro
UNICEF

12:45

Andreea Balan, mesaj clar pentru George Burcea. Poti sa cazi in fata mea

Playtech Playtech,
Andreea Balan, mesaj clar pentru George Burcea. Poti sa cazi in fata mea

De cateva luni de zile Andreea Balan si George Burcea au decis sa mearga pe drumuri separate. De atunci o serie de informatii cutremuratoare au iesit la iveala. Poti sa cazi in fata mea. Mesajul clar pentru George Burcea . Dupa despartire situatia dintre cei doi a degenerat, iar Andreea deranjata de jignirile aduse de . continuă pe Playtech

Andreea Balan, mesaj dupa ce si-a oficializat noua relatie. Sunt capitanul sufletului meu

Andreea Balan si Tiberiu Argint se iubesc ca doi adolescenti de 18 ani. Ba mai mult, acestia nici nu mai simt nevoia sa se ascunda. Cei doi si-au oficializat relatia pe retelele sociale, intr-o maniera inedita. Ce mesaj a transmis cantareata la doar cateva ore distanta, aflati in paragrafele urmatoare. Andreea Balan si Tiberiu Argint .

Andreea Esca, mesaj transant pentru romani. Cum compara pandemia cu situatia din vremea lui Ceausescu

In urma incercarii prin care a trecut ea si familia ei, dupa ce trei dintre cei patru membri s-au imbolnavit cu noul coronavirus, fiecare confruntandu-se cu diferite stadii ale bolii, Andreea Esca a scris un editorial despre cum s-a schimbat lumea din jurul nostru de la aparitia pandemiei. Mai mult, indragita prezentatoare a impartasit cu .

George Burcea e aproape de faliment. Cati bani a pierdut fostul sot al Andreei Balan

In afara de scandalul iscat in urma despartirii de Andreea Balan, se pare ca pe George Burcea l-a cam parasit norocul de ceva vreme, chiar si din punct de vedere al afacerii pe care acesta o detinea. Ghinion si in afaceri pentru George Burcea Majoritatea fanilor celor doi stiu ca, atat Andreea Balan, cat si .

Andreea Mantea, mesaj impresionant. I-a uimit pe toti fanii

Fosta prezentatoare a emisiunii Puterea Dragostei, Andreea Mantea, este foarte fericita in aceasta perioada, fericire pe care a impartasit-o si fanilor sai virtuali printr-un mesaj impresionant postat pe reteaua de socializare. Andreea Mantea, mesaj impresionant pentru fani. Cu ce i-a umit pe acestia Andreea Mantea este foarte fericita si o demonstreaza zilnic de cand s-a .

Andreea Balan a dat vestea cea mare. Anuntul categoric facut de artista

Andreea Balan iubeste din nou si nu se mai ascunde! Dupa o perioada foarte grea din viata ei, cand s-a despartit de tatal fetitelor sale, George Burcea, vedeta zambeste din nou. Are o relatie cu un tanar om de afaceri, chiar daca nu a recunoscut-o oficial. Andreea Balan si noul sau iubit nu se mai .

Andreea Balan si Tiberiu Argint, momente romantice in largul marii. Indiciul discret ca au fost impreuna (GALERIE FOTO-VIDEO)

Andreea Balan a trecut peste despartirea de tatal fetitelor ei, George Burcea si traieste o frumoasa poveste de dragoste cu Tiberiu Argint. Chiar daca cei doi sunt destul de rezervati, primele semne ca isi.

Andreea Balan si Tiberiu Argint si-au oficializat relatia. Cum au facut anuntul

Andreea Balan si-a oficializat relatia cu Tiberiu Argint intr-un mod mai putin obisnuit. Nu au facut vreun anunt, ci au postat fiecare cate o poza pe pagina lui de socializare. Fotografiile sunt facute pe aceiasi barca, dar fiecare s-a fotografiat separat si si-a pus pe contul lui fotografia, insotita de cate un mesaj misterios. Andreea .

Andreea Balan a trecut peste despartirea de sot. Povestea din spatele ultimelor ei pieselor (VIDEO)

Andreea Balan a trecut peste durere pricinuita de despartirea de sotul ei. Vedeta are o noua relatie, cu care este deocamdata cam rezervata, dar care i-a readus linistea sufleteasca si i-a dat putere sa.

Trucuri pentru soferi. Cum poti repara zgarieturile de pe masina, chiar la tine acasa

Indepartarea zgarieturilor de vopsea din masina este mai usor decat credeti. Nu este un secret ca vopseaua se zgarie usor. Ati pus vreodata o punga de alimente pe acoperisul, sau capacul portbagajului? Stiti rezultatul: zgarieturi instantanee. Trucuri pentru soferi usor de folosit S-ar putea sa puteti elimina singuri aceste zgarieturi minore in mai putin de .

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2881 seconds )