Libnet.ro
UNICEF

18:30

Andreea Balan, mesaj dupa ce si-a oficializat noua relatie. Sunt capitanul sufletului meu

Playtech Playtech,
Andreea Balan, mesaj dupa ce si-a oficializat noua relatie. Sunt capitanul sufletului meu

Andreea Balan si Tiberiu Argint se iubesc ca doi adolescenti de 18 ani. Ba mai mult, acestia nici nu mai simt nevoia sa se ascunda. Cei doi si-au oficializat relatia pe retelele sociale, intr-o maniera inedita. Ce mesaj a transmis cantareata la doar cateva ore distanta, aflati in paragrafele urmatoare. Andreea Balan si Tiberiu Argint . continuă pe Playtech

Andreea Balan si Tiberiu Argint si-au oficializat relatia. Cum au facut anuntul

Andreea Balan si-a oficializat relatia cu Tiberiu Argint intr-un mod mai putin obisnuit. Nu au facut vreun anunt, ci au postat fiecare cate o poza pe pagina lui de socializare. Fotografiile sunt facute pe aceiasi barca, dar fiecare s-a fotografiat separat si si-a pus pe contul lui fotografia, insotita de cate un mesaj misterios. Andreea .

Andreea Balan si Tiberiu Argint, momente romantice in largul marii. Indiciul discret ca au fost impreuna (GALERIE FOTO-VIDEO)

Andreea Balan a trecut peste despartirea de tatal fetitelor ei, George Burcea si traieste o frumoasa poveste de dragoste cu Tiberiu Argint. Chiar daca cei doi sunt destul de rezervati, primele semne ca isi.

Andreea Mantea, mesaj impresionant. I-a uimit pe toti fanii

Fosta prezentatoare a emisiunii Puterea Dragostei, Andreea Mantea, este foarte fericita in aceasta perioada, fericire pe care a impartasit-o si fanilor sai virtuali printr-un mesaj impresionant postat pe reteaua de socializare. Andreea Mantea, mesaj impresionant pentru fani. Cu ce i-a umit pe acestia Andreea Mantea este foarte fericita si o demonstreaza zilnic de cand s-a .

CTP, mesaj dupa declaratia lui Iohannis despre alegeri. Niste vite manate de colo-colo

Gazetarul CTP a declarat, intr-o interventie la Digi 24, ca alegerile locale si cele parlamentare ar trebui sa fie organizate si sa se desfasoare anul aceste, caci un om care nu mai voteaza, inceteaza sa fie om, cu mentiunea ca alegerile nu pot sa creasca rata de infectare mai mult decat a crescut deja. Mesajul .

Fata Andreei Esca, mesaj superb pentru Mario Fresh. Ce i-a transmis Alexia Eram, dupa 4 ani de relatie

Moment placut in familia Andreei Esca, poate chiar de sarbatoare! Fiica sa a implinit patru ani de relatie cu Mario Fresh, asa ca tanara a scris un mesaj emotionant pe retelele de socializare. Cantaretil nu s-a lasat mai prejos si i-a raspuns imediat. Alexia Eram si Mario Fresh, 4 ani de relatie. I-a scris un .

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1941 seconds )