Libnet.ro
UNICEF

15:45

Andreea Esca, data in judecata. Vedeta PRO TV, obligata de judecatori sa aduca probe in instanta

Playtech Playtech,
Andreea Esca, data in judecata. Vedeta PRO TV, obligata de judecatori sa aduca probe in instanta

Andreea Esca este chemata in fata judecatorilor, la finele lunii curente. Vedeta de la Pro TV este obligata sa aduca acum probe in instanta. in ce caz este judecat si ce acuzatii i se aduc? Andreea Esca, data in judecata Andreea Esca a fost chemata in fata judecatorilor intr-un dosar deschis de un doctor care . continuă pe Playtech

CUTREMUR la PRO TV! Andreea Esca si Mihai Dedu, pe faras?! La asta chiar NU se astepta nimeni! E BOMBA MOMENTULUI

Andreea Esca, Mihai Dedu, dar si alti colegi de-ai lor de la Pro TV au dat de bucluc. ANAMARIA PRODAN A FACUT ANUNTUL iN LACRIMI: MOARTEA A LOVIT CAND NIMENI NU SE ASTEPTA Acestia sunt chemati la tribunal.

El este iubitul Irinei Rimes? Cum arata barbatul misterios cu care s-a fotografiat vedeta PRO TV

Irina Rimes a trecut prin clipe infioratoare, de curand, fiind operata de urgenta, dupa ce i s-a facut rau, in timpul unui concert. Jurata de la Vocea Romaniei s-a vazut pusa intr-o situatie de viata si de moarte, chiar in noaptea dintre ani si a avut parte de toata atentia medicilor. Vedeta a tras o .

Tudor Chirila, atac dur la PNL. incepe sa mi se confirme banuiala! Vedeta PRO TV e foc si para

Tudor Chirila a lansat un atac dur la adresa PNL, dupa ce liberalii au decis, in sedinta Biroului Executiv, sa primeasca in formatiunea politica parlamentarii plecati din Pro Romania si filialele ai caror lideri au demisionat din partidul lui Victor Ponta. Probabil ca asta este viziunea despre o Romanie normala a lui Ludovic Orban, a .

Legatura Irinei Rimes cu George Burcea. Sotul Andreei Balan, filmat in ipostaze intime cu vedeta PRO TV

Imaginile vorbesc de la sine, sotul Andreei Balan fiind surprins in ipostaze intime cu jurata de la Vocea Romaniei. Irina Rimes si George Burcea se cunosc de ceva timp, intre ei existand o legatura mai veche, despre care nu multi cunosc detalii. Cei doi au aparut in respectivele scene pe cand actorul nu era inca .

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )