Libnet.ro
UNICEF

10:45

Andreea Esca, mesaj transant pentru romani. Cum compara pandemia cu situatia din vremea lui Ceausescu

Playtech Playtech,
Andreea Esca, mesaj transant pentru romani. Cum compara pandemia cu situatia din vremea lui Ceausescu

In urma incercarii prin care a trecut ea si familia ei, dupa ce trei dintre cei patru membri s-au imbolnavit cu noul coronavirus, fiecare confruntandu-se cu diferite stadii ale bolii, Andreea Esca a scris un editorial despre cum s-a schimbat lumea din jurul nostru de la aparitia pandemiei. Mai mult, indragita prezentatoare a impartasit cu . continuă pe Playtech

Andreea Balan, mesaj clar pentru George Burcea. Poti sa cazi in fata mea

De cateva luni de zile Andreea Balan si George Burcea au decis sa mearga pe drumuri separate. De atunci o serie de informatii cutremuratoare au iesit la iveala. Poti sa cazi in fata mea. Mesajul clar pentru George Burcea . Dupa despartire situatia dintre cei doi a degenerat, iar Andreea deranjata de jignirile aduse de .

Andreea Mantea, mesaj impresionant. I-a uimit pe toti fanii

Fosta prezentatoare a emisiunii Puterea Dragostei, Andreea Mantea, este foarte fericita in aceasta perioada, fericire pe care a impartasit-o si fanilor sai virtuali printr-un mesaj impresionant postat pe reteaua de socializare. Andreea Mantea, mesaj impresionant pentru fani. Cu ce i-a umit pe acestia Andreea Mantea este foarte fericita si o demonstreaza zilnic de cand s-a .

Ce face, de fapt, Andreea Esca, dupa ce s-a vindecat de COVID-19. Imagini surprinzatoare

Dupa ce a fost generat un adevarat scandal mediatic la aflarea vestii ca stirista Andreea Esca a fost infectata cu COVID-19, vedeta PRO TV a iesit intr-un interviu recunoscand acest aspect. Multa lume a criticat-o pentru lipsa imediata de atitudine, iar altii, conspirationistii, au demarat chiar si petitii online pentru a o demite din cadrul .

Andreea Esca: La o boala care sa schimbe mersul lumii in cateva luni si careia sa nu-i dam de cap, cu toata stiinta anului 2020, nu m-as fi gandit

Vedeta PROTV Andreea Esca 47 de ani) a vorbit, intr-un editorial pentru AList Magazine, despre pandemia de COVID-19.

Andreea Esca, noi marturii despre coronavirus: ADEVARUL pe care publicul il astepta de mult

Vedeta Pro TV Andreea Esca, devenita pacientul-simbol al Romaniei in contextul pandemiei a vorbit despre COVID-19 si cum ne-a afectat aceasta vietile. De la prima declaratie cu privire la drama din propria.

Andreea Esca socheaza pe toata lumea! Unde a plecat in vacanta dupa episodul COVID-19

Andreea Esca a trecut prin momente grele, in urma cu aproximativ doua saptamani, cand a recunoscut ca atat ea, cat si sotul si fiul ei au fost infectati cu coronavirus. Aceasta a povestit cu lacrimi in ochi despre cosmarul prin care a trecut si cat de greu i-a fost sa afle ca sotul sau a fost dus la terapie intensiva.

Andreea Balan, mesaj dupa ce si-a oficializat noua relatie. Sunt capitanul sufletului meu

Andreea Balan si Tiberiu Argint se iubesc ca doi adolescenti de 18 ani. Ba mai mult, acestia nici nu mai simt nevoia sa se ascunda. Cei doi si-au oficializat relatia pe retelele sociale, intr-o maniera inedita. Ce mesaj a transmis cantareata la doar cateva ore distanta, aflati in paragrafele urmatoare. Andreea Balan si Tiberiu Argint .

Elvetia si Liechtenstein impun restrictii pentru romani: Carantina la domiciliu pentru 10 zile!

Noi restrictii pentru romani. Liechtenstein si Elvetia anuntaca, avand in vedere evolutia epidemiologica din Romania,incepand cu data de 8 august 2020, ora 00:00, toate persoanele, care in.

Se decide soarta elevilor. Ce pregateste chiar acum Klaus Iohannis pentru romani. Ce se intampla cand este aplicat scenariul rosu

Presedintele Klaus Iohannis are programata o conferinta de presa cu jurnalistii acreditati de la Cotroceni, incepand cu ora 18:00, dupa ce, tot astazi, seful statului a avut o intrevedere cu premierul Ludovic Orban, cu ministii si cu seful DSU, Raed Arafat, privind deschiderea anului scolar 2020-2021. Se decide soarta elevilor! Se redeschid scolile? Anuntul presedintelui .

Pensii mai bune pentru romani. Cine beneficiaza de ajutor

Vesti bune pentru romanii care isi intocmesc dosarul de pensionare. Acestia pot recupera vechimea in munca, chiar daca si-au pierdut cartile de munca. Reconstituirea vechimii in munca s-ar putea face in baza informatiilor existente in bazele de date ale caselor de pensii. Cum poate fi recuperata vechimea in munca, fara cartea de munca Un proiect de .

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )