Libnet.ro
UNICEF

18:30

Andreea Ligia este una dintre cele mai frumoase prezente din sala de fitness. La ce se uita toata lumea cand trage de fiare

Playtech Playtech,
Andreea Ligia este una dintre cele mai frumoase prezente din sala de fitness. La ce se uita toata lumea cand trage de fiare

Andreea Ligia este un model de succes cu un corp impecabil pentru care lucreaza din greu la sala de fitness. De asemenea, Andreea nu rateaza nicio ocazie pentru a posta pe Instagram cele mai provocatoare poze cu ea din sala de fitness. Andreea Ligia, cea mai provocatoare aparitie din sala de fitness Andreea Ligia este . continuă pe Playtech

TRAGEDIA momentului! A MURIT una dintre cele mai cunoscute femei din tara! La asta nu se astepta nimeni

Emily Landau, o experta israeliana in domeniul controlului armelor si proliferarea nucleara, a murit din cauza unei boli indelungate, la varsta de 59 de ani.

Puterea Dragostei, Kanal D. Cum arata Simina de la Puterea Dragostei inainte de operatii! Mai intorceai capul dupa ea?

Simina de la Puterea Dragostei este una dintre cele mai frumoase fete din casa, daca judecam dupa numarul de pretendenti pe care ii are. Bruneta, cu o silueta la care viseaza orice femeie, nas mic si buze.

Viktor Orban: Boris Johnson este unul dintre cei mai curajosi politicieni

Premierul Marii Britanii Boris Johnson este unul dintre cei mai curajosi politicieni si Uniunea Europeana ar trebui sa vizeze relatii strategice puternice cu Regatul Unit, a declarat Viktor Orban.

Din pacate vestile aflate nu sunt absolut deloc bune: Adevarul despre Andreea Marin a iesit la iveala...

Andreea Marin este una dintre cele mai indragite vedete din Romania. Cu toate acestea, putini sunt cei care stiu ca vedeta nu si-a dorit dintotdeauna sa lucreze in televiziune, ci s-a pregatit in domeniul.

Poti comanda cele mai frumoase flori de Sfantul Valentin dintr-o florarie online!

Acum este perioada ideala sa rezervati o vacanta, sa cumparati diferite produse sau chiar sa va schi.

Cine este Razvan Munteanu, sotul Deliei Matache. Putini stiu cati bani are si cu ce se ocupa

Delia Matache este una dintre cele mai cunoscute artiste din showbiz-ul romanesc, insa putini stiu cu ce se ocupa sotul acesteia. Razvan Muntean si Delia traiesc o frumoasa poveste de dragoste de zece ani. Cum arata sotul Deliei si cu ce se ocupa? Cine este si cu ce se ocupa barbatul cu care s-a maritat .

Alpii Transilvaniei, pe lista presei internationale cu cele mai frumoase locuri de vizitat in acest an

Publicatia americana The New York Times recomanda intr-un articol 52 de locuri care merita vizitate in anul 2020. Printre acestea se numara si Alpii Transilvaniei din Romania.

Primele imagini din Avatar 2. Cand va fi lansata a doua parte a unei dintre cele mai de succes productii cinematografice (FOTO)

Regizorul James Cameron a prezentat publicului primele imagini din a doua parte a filmului Avatar, o pelicula ce ar urma sa fie lansat pe 17 decembrie 2021. in urmatoarele parti Avatar, nu doar va veti.

Primar PNL, acuzat ca a lasat intentionat neasfaltata strada pe care locuiesc parintii viceprimarului PSD. Este strada din oras cu cele mai multe gropi

Primarul municipiului Motru, din judetul Gorj, este acuzat de viceprimar ca nu a acoperit gropile de mari dimensiuni de pe o strada din localitate in mod intentionat, pentru ca acolo locuiesc parintii lui.

Cele mai mari cinci mituri despre slabire. Teoriile perpetuate si in 2020 de Doctorul Google

Pierderea in greutate este dificila in cele mai multe dintre cazuri, dar poate deveni si mai complicata atunci cand primesti sfaturi de la Google. Pentru inceput, trebuie sa intelegem ca multe dintre sfaturile acestea sunt mituri, potrivit expertilor consultati de prevention. com.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )