Libnet.ro
UNICEF

20:15

Andreea Mantea a facut anuntul, la Puterea Dragostei. Cine a castigat 1.500 de euro

Playtech Playtech,
Andreea Mantea a facut anuntul, la Puterea Dragostei. Cine a castigat 1.500 de euro

Andreea Mantea a anuntat cine este castigatorul galei din 29 septembrie. Concurentii rad cu un ochi si plang cu altul, pentru ca langa castigator s-a aflat si cel care va parasi casa iubirii. Cine a plecat de la Puterea Dragostei si care a fost norocosul care a pus mana pe premiul de 1. 500 de euro? . continuă pe Playtech

SOC TOTAL la Kanal D! GATA, Andreea Mantea si-a luat LA REVEDERE! A CEDAT presiunii imense! Ce se intampla cu emisiunea

Andreea Mantea nu mai tolereaza scandalurile din casa emisiunii Puterea Dragostei si a luat o decizie radicala! BOMBA iN SHOWBIZ! BIETUL SMILEY! S-A iNTAMPLAT LA VOLAN! AVEA VITEZA MARE GALERIE.

Conflict, la Puterea Dragostei de pe Kanal D. Concurenta care a scos-o din sarite pe Andreea Mantea

O concurenta a pus-o in fata faptului implinit pe moderatoarea emisiunii! Una din fetele din casa Puterea Dragostei a incalcat grav regulamentul si a facut ceva ce nimeni nu a mai avut curajul. Ce i-a spus Andreea Mantea si ce pedeapsa au decis producatorii ca merita? Puterea Dragostei: O concurenta a scos-o din sarite pe .

S-A TERMINAT! Ramas bun, Andreea Mantea! Fanii sunt devastati! Cu regret va anuntam ca...

Andreea Mantea a facut un anunt socant in timpul emisiunii Puterea Dragostei. Ea declarat ca s-a luat decizia ca cei care dau informatii din showul matrimonial sa plece acasa. Anuntuls facut astazi in.

Cati bani castiga, de fapt, la o cantare, Jador de la Puterea Dragostei

Emisiunea Puterea Dragostei este un adevarat fenomen in Romania. Participarea la acest show a transformat niste tineri necunoscuti sau la inceput de drum in showbiz in adevarate superstaruri autohtone. Concurentul din cadrul emisiunii Puterea Dragostei, prezentata de Andreea Mantea si filmata in Istanbul, Turcia, s-a umplut de bani! Cat castiga la o cantare Jador de .

DOLIU LA KANAL D! S-a STINS din VIATA! Andreea Mantea, CONDOLEANTE! Fanii sunt iN LACRIMI (GALERIE FOTO)

Zi neagra in echipa emisiunii Puterea Dragostei de la Kanal D! Andreea Manteasi concurentii show-ului matrimonialii transmit sincere condoleante lui Bogdan Mocanu care a pierdut o persoan.

Prognoza meteo 30 septembrie 28 octombrie. ANM a facut anuntul! Cum va fi vremea luna urmatoare

Specialistii de la ANM au emis prognoza meteo pentru 30 septembrie 28 octombrie. Cum va fi vremea luna urmatoare? Prognoza meteo 30 septembrie 28 octombrie. ANM a anuntat cum va fi vremea luna urmatoare Specialistii de la Administratia Nationala de Metorologie ANM) au emis prognoza pentru luna octombrie. Urmatoarea parte a toamnei aduce .

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )