Libnet.ro
UNICEF

14:45

Cati bani castiga, de fapt, la o cantare, Jador de la Puterea Dragostei

Playtech Playtech,
Cati bani castiga, de fapt, la o cantare, Jador de la Puterea Dragostei

Emisiunea Puterea Dragostei este un adevarat fenomen in Romania. Participarea la acest show a transformat niste tineri necunoscuti sau la inceput de drum in showbiz in adevarate superstaruri autohtone. Concurentul din cadrul emisiunii Puterea Dragostei, prezentata de Andreea Mantea si filmata in Istanbul, Turcia, s-a umplut de bani! Cat castiga la o cantare Jador de . continuă pe Playtech

Cati bani castiga Alexandru Cumpanasu, fara diploma de licenta. Cine il plateste, lunar

Daca va intrebati cati bani castiga Alexandru Cumpanasu, cel care isi doreste sa candideze la prezidentiale primeste lunar o suma fabuloasa. Alexandru Cumpanasu a devenit cunoscut la nivelul intregii tari dupa tragedia de la Caracal. S-a prezentat drept unchi al Alexandrei Macesanu, adolescenta de 15 ani pe care Gheorghe Dinca a rapit-o si ucis-o. Cati .

O fosta concurenta spune adevarul despre Puterea Dragostei. Ce se intampla, de fapt, in casa de la Kanal D

O concurenta de la Puterea Dragostei spune tot adevarul! Aceasta a fost si pe parcursul emisiunii foarte naturala si asumata si a marturisit mereu adevarul despre ea si ceea ce se petrece in show. Ce a spus despre o alta concurenta care face zile fripte tuturor? Dezvaluiri incendiare de la o concurenta de la Puterea .

Cati bani vor primi femeile in concediul prenatal incepand cu anul 2020

Concediul de maternitate reprezinta concediul de care beneficiaza salariatele care urmeaza sa nasca. Durata acestui tip de concediu este fixa si are un total de 126 de zile, acest total de zile este impartit pe doua perioade:Concediul prenatal63 de zile) siConcediul postnatal63 de zile). Cati bani vor primi femeile aflate in concediu prenatal incepand cu .

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )