Libnet.ro
UNICEF

17:00

Conflict, la Puterea Dragostei de pe Kanal D. Concurenta care a scos-o din sarite pe Andreea Mantea

Playtech Playtech,
Conflict, la Puterea Dragostei de pe Kanal D. Concurenta care a scos-o din sarite pe Andreea Mantea

O concurenta a pus-o in fata faptului implinit pe moderatoarea emisiunii! Una din fetele din casa Puterea Dragostei a incalcat grav regulamentul si a facut ceva ce nimeni nu a mai avut curajul. Ce i-a spus Andreea Mantea si ce pedeapsa au decis producatorii ca merita? Puterea Dragostei: O concurenta a scos-o din sarite pe . continuă pe Playtech

Andreea Mantea a facut anuntul, la Puterea Dragostei. Cine a castigat 1.500 de euro

Andreea Mantea a anuntat cine este castigatorul galei din 29 septembrie. Concurentii rad cu un ochi si plang cu altul, pentru ca langa castigator s-a aflat si cel care va parasi casa iubirii. Cine a plecat de la Puterea Dragostei si care a fost norocosul care a pus mana pe premiul de 1. 500 de euro? .

Cati bani castiga, de fapt, la o cantare, Jador de la Puterea Dragostei

Emisiunea Puterea Dragostei este un adevarat fenomen in Romania. Participarea la acest show a transformat niste tineri necunoscuti sau la inceput de drum in showbiz in adevarate superstaruri autohtone. Concurentul din cadrul emisiunii Puterea Dragostei, prezentata de Andreea Mantea si filmata in Istanbul, Turcia, s-a umplut de bani! Cat castiga la o cantare Jador de .

SOC TOTAL la Kanal D! GATA, Andreea Mantea si-a luat LA REVEDERE! A CEDAT presiunii imense! Ce se intampla cu emisiunea

Andreea Mantea nu mai tolereaza scandalurile din casa emisiunii Puterea Dragostei si a luat o decizie radicala! BOMBA iN SHOWBIZ! BIETUL SMILEY! S-A iNTAMPLAT LA VOLAN! AVEA VITEZA MARE GALERIE.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1959 seconds )