Libnet.ro
UNICEF

10:30

Cum arata Cristina Topescu la inceputul carierei in televiziune. A lucrat impreuna cu Andreea Esca la PRO TV

Playtech Playtech,
Cum arata Cristina Topescu la inceputul carierei in televiziune. A lucrat impreuna cu Andreea Esca la PRO TV

Cristina Topescu a murit, la varsta de 59 de ani. Politistii au gasit-o, duminica seara, in locuinta sa din orasul Otopeni. Ea a fost corespondent, prezentator de stiri si moderator de emisiuni, iar colegii de breasla au primit cu durere vestea trecerii in nefiinta. Cum arata Cristina Topescu la inceputul carierei in televiziune Cristina Topescu . continuă pe Playtech

Cum arata Cristina Topescu atunci cand medicii i-au ridicat trupul neinsufletit. Au fost socati de ce au vazut

Cristina Topescu a fost gasita fara suflare, duminica seara, in locuinta sa din orasul Otopeni. Medicii care au patruns in casa pentru a constata decesul spun ca nici macar nu au recunoscut-o pe fosta prezentatoare TV, trupul ei fiind intr-o stare avansata de putrefactie. Medicii nu au recunoscut-o pe Cristina Topescu Decesul vedetei TV a .

CRISTINA TOPESCU A MURIT. Cunoscuta vedeta TV avea doar 59 de ani - BIOGRAFIE

Cristina Topescu a fosto prezentatoare de televiziune dinRomania, fiica comentatorului sportivCristian Topescu. Ea a murit la varsta de doar 59 de ani. Cristina Topescu a lucrat si la Antena 3, unde a realizat emisiunea Dincolo de stiri.

Ce cosmar a trait Cristina Topescu, in perioada in care a lucrat la Antena 3. CTP face dezvaluiri socante

Cristian Tudor Popescu a facut dezvaluiri cutremuratoare dupa moartea Cristinei Topescu. Gazetarul a publicat un editorial in care a scris despre reactiile disproportionate aparute dupa trecerea in nefiinta a vedetei TV, mentionand perioada in care aceasta a lucrat la postul de televiziune Antena 3. CTP a reactionat dupa moartea Cristinei Topescu Cristina Topescu si Cristian .

Cristina Topescu a murit. Ultima postare pusa de fosta prezentatoare de televiziune

Cristina Topescu a murit la 59 de ani. Fosta prezentatoare de televiziune din Romania era fiica comentatorului sportiv Cristian Topescu. Cristina Topescu a lucrat si la Antena 3, unde a realizat emisiunea Dincolo de stiri.

Cristina Topescu a murit. Ce mesaj ii transmitea tatalui sau: M-ai iertat?

Cristina Topescu a fost o prezentatoare de televiziune din Romania, fiica comentatorului sportiv Cristian Topescu. Ea a murit la varsta de doar 59 de ani. Cristina Topescu a lucrat si la Antena 3, unde a realizat emisiunea Dincolo de stiri.

Ce decizie a luat Antena 3, dupa ce CTP a dezvaluit cum a fost tratata Cristina Topescu cand lucra pentru trust

Dupa ce Cristian Tudor Popescu a criticat Antena 3 pentru reactiile pe care jurnalistii le-au oferit dupa moartea Cristinei Topescu, postul de televiziune la care a lucrat fosta prezentatoare a luat decizia de a afisa in alb si nebru toate fotografiile de pe site-ul de stiri, in semn de doliu. Antena 3 a schimbat afisarea .

Cristina Topescu a murit. Carmen Avram: Tot astept sa-mi spuna cineva ca nu e adevarat

Jurnalista Carmen Avram a scris pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care isi arata regretul fata de moartea prezentatoarei de televiziune Cristina Topescu. Tot astept sa-mi spuna cineva ca nu e adevarat, a scris Carmen Avram.

Unde va fi ingropata Cristina Topescu. Ce a facut jurnalista la mormantul tatalui ei chiar de Sarbatori

Cristina Topescu a murit duminica, 12 ianuarie, la 59 de ani. Unde va fi ingropata jurnalista? Ce a facut fosta prezentatoare de televiziune la mormantul tatalui ei chiar de Sarbatori? Unde va fi ingropata Cristina Topescu? Disparitia brusca a Cristinei Topescu a socat o tara intreaga. indragita prezentatoare de televiziune a murit intr-un mod fulgerator.

A murit realizatoarea de televiziune Cristina Topescu

Realizatoarea de televiziune si prezentatoarea Cristina Topescu a fost gasita fara viata, duminica seara, in locuinta ei din orasul Otopeni, a informat Inspectoratul de Politie al Judetului Ilfov.

Cristina Topescu a murit! Dezvaluiri socante facute de vecini - Cum a fost gasita in casa

Cristina Topescu a murit. Cristina Topescu a fosto prezentatoare de televiziune dinRomania, fiica comentatorului sportivCristian Topescu. Ea a murit la varsta de doar 59 de ani.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )