Libnet.ro
UNICEF

07:30

Cum a incercat Ilie Nastase sa o combine pe Andreea Tonciu. Bruneta nu s-a abtinut si l-a dat de gol

Playtech Playtech,
Cum a incercat Ilie Nastase sa o combine pe Andreea Tonciu. Bruneta nu s-a abtinut si l-a dat de gol

Andreea Tonciu a venit astazi la emisiunea lui Catalin Maruta, unde a participat la sosurile iuti. insa inainte de a trece la fapte, aceasta a vorbit si despre cum a inceput anul pentru ea. Cum a incercat Ilie Nastase sa o combine pe Andreea Tonciu Andreea Tonciu a acceptat provocarea lui Catalin Maruta de a . continuă pe Playtech

Andreea Tonciu, scandal monstru cu sotul ei. De la ce a pornit totul: M-au auzit vecinii

Andreea Tonciu a avut un scandal monstru cu sotul ei. Nu i-a mai pasat nici de vecini, nici de ce s-ar putea scrie in presa. De la ce a pornit cearta uriasa dintre bruneta de la Bravo, ai stil! si Daniel Niculescu?! Andreea Tonciu, scandal urias cu Daniel Niculescu Desi a ales sa se retraga .

Andreea Tonciu l-a facut de ras pe Giani Kirita la Pro TV: E cel mai slab, asa sunt astia cu tatuaje

Andreea Tonciu a venit in emisiunea lui Catalin Maruta, unde a participat la rubrica sosurilor iuti. Aceasta a mancat iute, dar a dat si din intimitatile ei, dat fiind faptul ca nu mai putea suporta iuteala sosurilor lui Catalin Maruta. Andreea Tonciu l-a facut de ras pe Giani Kirita la Pro TV Andreea Tonciu si-a .

Andreea Tonciu, primele declaratii despre al doilea copil

Andreea Tonciu a fost prezenta recent in cadrul emisiunii Star Matinal de la Antena Stars, unde a vorbit despre planurile sale pentru anul 2021. isi doreste un nou proiect in televiziune, vrea sa se mute la casa noua, dar ce spune despre al doilea copil? Declaratiile vedetei. Andreea Tonciu, declaratii despre al doilea copil. Fac .

Ilie Nastase si-a batut sotia? Politia a ajuns la ei acasa: ce a urmat dupa

Vineri seara, fostul mare tenismen roman Ilie Nastase si-ar fi agresat sotia. Totul s-ar fi intamplat intr-o locatie de pe strada jandarmeriei din Capitala, iar autoritatile au fost anuntate. Ilie Nastase si-a batut sotia? Potrivit gandul. ro, vineri seara Ilie Nastase ar fi batut-o pe sotia sa Ioana. Un apel ar fi fost facut la Serviciul .

Cu cine s-ar fi casatorit Nick Radoi, in mare secret. Ilie Nastase poate rasufla usurat

Gelos peste masura pe fostul iubit al sotiei sale, Ilie Nastase poate rasufla acum usurat. Nick Radoi s-ar fi casatorit, in mare secret. Iata cine este, de fapt, norocoasa care se poate bucura de averea de peste 30 de milioane de dolari a afaceristului roman. Nick Radoi s-a casatorit cu iubita sa?! Razboiul dintre Ilie .

Ce i-a putut face Ilie Nastase sotiei sale, Ioana. Nu s-a jenat ca e in public, deloc

Ilie Nastase si Ioana Simion s-au casatorit la starea civila in 2019, dar in primavara lui 2020 se pregateau deja sa divorteze. Surpriza a fost in iunie acelasi an, cand cei doi s-au casatorit religios, dupa ce fostul tenismen a reusit sa o convinga pe Ioana sa renunte la gandul de despartire in urma unei .

Ilie Nastase si explicatia reactiei dure a sotului Serenei Williams: Au o problema cu romanii

Declaratia lui Ion Tiriac despre retragerea Serenei Williams din tenis a facut inconjurul lumii, iar replica lui Alexis Ohanian sotul sportivei) nu s-a lasat prea mult asteptata. in acest scandal a intervenit si Ilie Nastase, fostul lider al ierarhiei ATP avand o explicatie pentru reactia familiei campioanei din SUA.

Ilie Nastase si-a batut sotia! Ioana Nastase a sunat la 112 in stare de soc: Ma bucur ca am iesit teafara din acea casa

Ioana Nastase a chemat de urgenta politia, vineri seara, dupa ce a fost agresata de sotul ei in locuinta acestora din Complexul Stejarii. Aceasta nu a vrut sa depuna plangere. Doamne Fereste! Nu vreau sa-i fac rau. Pentru ca se stie ca are condamnarea. Si ar fi urat.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )