Libnet.ro
UNICEF

15:00

Cum vrea sa slabeasca Andreea Marin dupa sarbatori. Dieta secreta, stiuta de putini romani

Playtech Playtech,
Cum vrea sa slabeasca Andreea Marin dupa sarbatori. Dieta secreta, stiuta de putini romani

Andreea Marin are un plan bine pus la punct despre cum vrea sa-si modifice silueta care a suportat mici schimbari dupa sarbatori. Cum vrea sa slabeasca celebra prezentatoare de televiziune? Dieta ar putea sa-i ajute pe toti cei care isi doresc o astfel de schimbare. Andreea Marin, pusa pe schimbari de la inceput de an. continuă pe Playtech

Oana Roman a ajuns cu mama ei la spital. Ce a patit Mioara, dupa sarbatori

Oana Roman a fost prezenta in emisiunea Trairi alaturi de Andreea Mantea, de la Kanal D, in cadrul careia a vorbit despre cele mai recente provocari, separarea de sotul ei, Marius Elisei, cum s-a descurcat in pandemie, cine ii este alaturi, dar si care este starea de sanatate a mamei ei, Mioara Roman, care nu .

Trucul lui Carmen Bruma pentru a slabi rapid dupa sarbatori. Greseala pe care o fac toti romanii

Sarbatorile ne-au adus multa voie buna, insa am intrat in noul an si cu cateva kilograme in plus. Carmen Bruma ne spune cum sa scapam de ele in timp record. Este vorba despre cinci reguli, la care se adauga un truc ce nu da gres niciodata. Festinul culinar s-a incheiat. Cum ne recapatam silueta? Trucul .

Alimentele care taie pofta de mancare. Sunt perfecte dupa sarbatori

Expertul in boli metabolice si de nutritie a spus la Antena 3 cum se poate controla senzatia de foame si care sunt alimentele care taie pofta de mancare. Alimentele care taie pofta de mancare El a vorbit despre alimentele care trebuie consumate pentru a avea un stil de viata sanatos. in primul rand trebuie sa .

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )