Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dan Negru a spus totul despre relatia cu Andreea Marin. Ce s-a intamplat, de fapt, intre cei doi

Playtech Playtech,
Dan Negru a spus totul despre relatia cu Andreea Marin. Ce s-a intamplat, de fapt, intre cei doi

Dan Negru a raspuns la o intrebare care a fost des pe buzele romanilor. S-a iubit sau nu cu celebra Zana a surprizelor? Ce s-a intamplat, de fapt, intre cei doi? Prezentatorul a fost mai transparent decat niciodata in cadrul emisiunii 40 de intrebari cu Denise Rifai. Dan Negru raspunde provocarii. S-a iubit sau nu . continuă pe Playtech

Valentina Pelinel a spus totul despre relatia cu Cristi Borcea. Ce se intampla, de fapt, in familie

Valentina Pelinel a spus tot adevarul despre relatia cu Cristi Borcea. Ce se intampla, de fapt, in familia celor doi, cititi in articolul de mai jos. Valentina Pelinel, declaratii despre un nou mostenitor pentru Cristi Borcea. E un sentiment special, unic Valentina Pelinel a vorbit deschis despre relatia pe care o are cu Cristi Borcea, .

Stirea pe care Dan Negru nu vrea s-o vada niciodata. Ce i-a spus lui Denise Rifai la Kanal D

Aceasta este stirea pe care Dan Negru nu vrea s-o vada niciodata. Dan Negru, cunoscut si ca omul Revelioanelor de la Antena 1, a fost invitat in emisiunea lui Denise Rifai. Ce i-a spus acesteia la Kanal D, cititi in articolul de mai jos. Dan Negru a recunoscut ce stiri despre el ar sterge din .

EXCLUSIV Vesti proaste pentru Andreea Marin. Ce se intampla, de fapt, cu emisiunea ei de la TVR

Fosta Zana a surprizelor si-a luat La revedere de la telespectatorii ei fideli, pe data de 7 ianuarie 2020. Va continua Andreea Marin acest proiect, Nu exista nu se poate!, dedicat tatalui ei, Dan Marin, care a incetat din viata pe 3 martie 2016? Desi audientele inregistrate au fost onorabile pentru TVR 2, Andreea inca .

Dan Negru: Am fost la un pas sa cumpar ProTv, Antena si KanalD, cu tot cu Esca, Stoiceasca si Suleyman

Dan Negru a starnit controverse dupa ce a facut o postare in care vorbea despre cum ar fi putut cumparaProTv, Antena si KanalD. Nu au intarziat sa apara reactiile internautilor.

Studii Dan Negru. Cat de destept este, de fapt, regele Revelioanelor din Romania

Dan Cristian Negru, prezentator TV, poreclit regele Revelioanelor sau regele audientelor, are un CV impresionant. Vedeta Antena 1 a obtinut o nota mare la BAC si a urmat cursurile a doua facultati. Studiile lui Dan Negru. Regele Revelioanelor are un CV impresionant Dan Negru este nascut pe 23 februarie 1971, in Timisoara. A studiat la .

Interviul cu Dan Negru de la Kanal D. Ce rapunsuri ciudate a dat prezentatorul! VIDEO

Seara trecuta, Dan Negru a fost invitat in cadrul emisiunii 40 de intrebari cu Denise Rifai de la Kanal D. Interviul a fost unul savuros. Dan Negru a intrat in joc, reusind sa dezvaluie insa doar ce a vrut. Iata ce rapunsuri ciudate a dat prezentatorul!.

Dan Negru, marturisire socanta: Am fost la un pas sa cumpar ProTv. Cu tot cu Esca

Dan Negru a facut o marturisire pe Facebook, care i-a socat pe internauti, spunand ca a fost la un pas sa cumpere PRO TV, Antena si Kanal D, cu tot cu Esca, Stoceasca si Suleyman. Dan Negru, marturisire socanta Dan Negru a marturisit ca daca din banii pe care i-a castigat de pe urma emisiunii .

EXCLUSIV Dan Negru: Politicienii romani sunt mult mai tantalai decat actorii

Timisoreanul Dan Negru, prezentatorul emisiunii Revelionul Starurilor 2021, poreclit Regele Audientelor, a fost lider de piata in Romania, dar s-a clasat si pe locul doi in topul audientelor in Europa, fiind depasit doar de BBC.

Ce l-a obligat Silvana Riciu pe sotul ei sa faca pentru a ramane gravida. A spus totul abia acum

Silvana Riciu a ramas gravida la 40 de ani. Ea a stabilit impreuna cu sotul sau Nicusor Ionita, ca dupa nunta sa conceapa un copil. Asadar, pentru ca sa faca acest lucru, cei doi au decis sa se grabeasca. Cum a reusit cantareata sa ramana insarcinata? Ce l-a obligat Silvana Riciu pe sotul ei sa .

Alex Bodi, prima reactie despre relatia cu Daria Rodionova. Ce i-a transmis rusoaicei, toti au vazut

Alex Bodi a avut o prima reactie despre relatia pe care o are cu Daria Rodionova. Ce i-a transmis rusoaicei, mesaj vazut de toata lumea, cititi in articolul de mai jos. Alex Bodi, dezvaluiri socante. La ce a renuntat Daria Radionova pentru dragostea lui Alex Bodi, fostul sot al Biancai Dragusanu, a avut o prima .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )