Libnet.ro
UNICEF

01:05

EXCLUSIV Scandal monstru pe mostenirea lui Adrian Paunescu. Fata poetului face acuzatii grave

Playtech Playtech,
EXCLUSIV Scandal monstru pe mostenirea lui Adrian Paunescu. Fata poetului face acuzatii grave

Andreea Paunescu este revoltata! Fratele ei, Andrei Paunescu, a cerut inregistrarea marcii Cenaclul Flacara si chiar ar vrea sa scoata pe piata diverse lucruri sub aceasta marca, printre care lese de animale, dezinfectanti. Neintelegerile dintre mostenitorii regretatului poet Adrian Paunescu sunt departe de a se incheia. Batalia continua la tribunal, iar lucrurile nu par sa . continuă pe Playtech

Scandal monstru la Survivor Romania 2021. S-au imbrancit si si-au spus cuvinte grele: Nu spui tu nimic de tata

A fost scandal de neimaginat la Survivor Romania intre Georgiana Lupu si Musty Camara. Astfel ca situatia a scapat de sub control intre cei doi razboinici si au fost un pas de a se lua la bataie. Scandal monstru la Survivor Romania 2021 in echipa Razboinicilor, spiritele s-au incins, iar un scandal monstru a izbucnit .

Un nou scandal monstru la Hollywood. Actorul celebru acuzat de canibalism

Un nou scandal monstru la Hollywood. Un actor celebru este acuzat de canibalism. Despre cine este vorba, cititi in articolul de mai jos. Un celebru actor de la Hollywood este acuzat de abuzuri sexuale si de canibalism. Despre cine este vorba Un nou scandal monstru zguduie din temelii Hollywood-ul. Un actor celebru, pe langa abuzuri .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )