Libnet.ro
UNICEF

19:15

EXCLUSIV Vesti proaste pentru Andreea Marin. Ce se intampla, de fapt, cu emisiunea ei de la TVR

Playtech Playtech,
EXCLUSIV Vesti proaste pentru Andreea Marin. Ce se intampla, de fapt, cu emisiunea ei de la TVR

Fosta Zana a surprizelor si-a luat La revedere de la telespectatorii ei fideli, pe data de 7 ianuarie 2020. Va continua Andreea Marin acest proiect, Nu exista nu se poate!, dedicat tatalui ei, Dan Marin, care a incetat din viata pe 3 martie 2016? Desi audientele inregistrate au fost onorabile pentru TVR 2, Andreea inca . continuă pe Playtech

Vesti proaste pentru mii de romani. Germania a facut anuntul oficial: se intampla de azi, 11 ianuarie

Germania a anuntat modificarea conditiilor de intrare in teritoriul sau pentru cetatenii romani. incepand cu 11 ianuarie 2021, toate persoanele care merg in acest teritoriu trebuie sa aiba test COVID-19 negativ si sa stea in carantina. Testele pot fi facute si la destinatie. Germania, masuri mai drastice pentru cetatenii care vin din zonele de risc.

Cum vrea sa slabeasca Andreea Marin dupa sarbatori. Dieta secreta, stiuta de putini romani

Andreea Marin are un plan bine pus la punct despre cum vrea sa-si modifice silueta care a suportat mici schimbari dupa sarbatori. Cum vrea sa slabeasca celebra prezentatoare de televiziune? Dieta ar putea sa-i ajute pe toti cei care isi doresc o astfel de schimbare. Andreea Marin, pusa pe schimbari de la inceput de an.

Vesti bune pentru milioane de romani. Ce analize importante isi pot face gratuit in 2021

O sa fie infiintat un registru national pentru evidenta persoanelor cu boli si afectiuni alergice. Acestea sunt cuprinse intr-o lege noua, care este promulgata de catre presedintele Klaus Iohannis. Vesti bune pentru milioane de romani Persoanele care suspecteaza ca au alergii, dar si cele confirmate cu acest tip de afectiuni o sa aiba o serie .

Cabral, surpriza colosala pentru Andreea Ibacka, pe ploaie. Sigur faceti dragoste in seara asta

Cabral si Andreea Ibacka s-au cunoscut in anul 2008, s-au casatorit in 2011, iar in 2019 au devenit pentru prima data parinti. impreuna de atata amar de vreme, cuplul nu a uitat totusi de romantism, lucru demonstrat astazi de prezentatorul TV, care i-a facut o surpriza sotiei sale. Sigur faceti dragoste in seara asta, i-a .

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2616 seconds )