Libnet.ro
UNICEF

22:30

FOTO Avocata din Cluj care i-a zapacit pe fotbalisti. Si Adrian Cristea a pus ochii pe ea

Playtech Playtech,
FOTO Avocata din Cluj care i-a zapacit pe fotbalisti. Si Adrian Cristea a pus ochii pe ea

Absolventa de drept, business developer si pasionata de sport, Andreea din Cluj este una dintre cele mai surprinzatoare prezente de pe Istagram. Printre urmaritorii ei se numara si Adrian Cristea. Avocata din Cluj care face furori printre fotbalisti. Adrian Cristea a pus ochii pe ea Pasionata de calatorii, sport, dar si de fotografie, Andreea, absolventa . continuă pe Playtech

Baietelul din Cluj, ucis de propriul tata, a fost inmormantat astazi. Mesajul dureros al mamei sale

Durere fara margini pentru mama copilului de 8 ani din Cluj, ucis chiarde propriul tata, pe drumul dintre Filea de Jos si Lita, judetul Cluj. Femeia si-a inmormantat astazi pruncul, dupa ce, in urma cu.

Declaratii tulburatoare. Sotul gravidei din Arad care a murit de COVID-19 vorbeste despre ultimele momente din spital: Mi-a zis ca ma iubeste si ne-am spus Noapte buna!

Povestea tragica a femeii insarcinate, de 39 de ani, din Arad care a murit din cauza COVID-19 a intristat intreaga tara. Fusese initial internata la Spitalul din Arad, dupa ce a fost depistata pozitiv cu noul.

Jonathan Isaac, primul baschetbalist din NBA care refuza sa ingenuncheze

Baschetbalistul echipei Orlando Magic Jonathan Isaac este primul jucator din NBA care refuza sa ingenuncheze in timpul intonarii imnului national, de cand s-a reluat, joi, campionatul nord-american, informeaza BBC.

Ultimele ore din viata politicianului din Slatina care a murit chiar in ziua in care a fost externat, dupa ce a fost tratat de COVID-19

Noi dezvaluiri despre ultimele oredin viata politicianului din Slatina care se vindecase de noul coronavirus de tip SARS CoV-2, dar s-a stins din viata la scurt timp dupa.

Noi detaii in cazul gravidei din Arada care a murit de COVID-19. Politistii au intocmit dosar pentru ucidere din culpa

In cursul zilei de joi, o femeie in varsta de 39 de ani din Arad a pierdut lupta cu COVID-19. Aradeanca era insarcinata sa urma sa nasca o fetita, insa soarta le-a rapit cea mai mare bucurie si a adus fa.

Noi detalii in cazul gravidei din Arad care a murit de COVID-19. Politistii au intocmit dosar pentru ucidere din culpa

In cursul zilei de joi, o femeie in varsta de 39 de ani din Arad a pierdut lupta cu COVID-19. Aradeanca era insarcinata sa urma sa nasca o fetita, insa soarta le-a rapit cea mai mare bucurie si a adus fa.

Digi 24: EXCLUSIV. Povestea unui roman din Spania, care a stat doua luni in spital din cauza Covid-19: La externare, nu aveam anticorpi!

Florin Filimon este un roman stabilit in orasul spaniol Zaragoza si a trait o experienta crunta dupa ce s-a infectat cu noul coronavirus exact in momentul in care in Spania exploda numarul de cazuri. Culmea e ca a adus virusul din Romania.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2367 seconds )