Libnet.ro
UNICEF

07:30

George Burcea e aproape de faliment. Cati bani a pierdut fostul sot al Andreei Balan

Playtech Playtech,
George Burcea e aproape de faliment. Cati bani a pierdut fostul sot al Andreei Balan

In afara de scandalul iscat in urma despartirii de Andreea Balan, se pare ca pe George Burcea l-a cam parasit norocul de ceva vreme, chiar si din punct de vedere al afacerii pe care acesta o detinea. Ghinion si in afaceri pentru George Burcea Majoritatea fanilor celor doi stiu ca, atat Andreea Balan, cat si . continuă pe Playtech

George Burcea, anunt emotionant. Astazi imi doresc sa fiu langa voi

George Burcea, inca sotul Andreei Balan, a postat un mesaj frumos, dar foarte tulburator, pe Facebook. Actorul a facut un anunt care i-a emotionat pe multi dintre prietenii sai virtuali, dar in acelasi timp a facut si marturisiri dureroase din copilaria sa. George Burcea s-a inscris intr-un ONG care ajuta copiii saraci Chiar daca si-a .

George Burcea, marturisire dureroasa: Stiu cum este sa nu ai ce manca sau sa mananci din gunoi

George Burcea le-a povestit fanilor despre copilaria sa. incepand de astazi voi fi parte din echipa @salvaticopiii_iasi. Stiu cum e sa nu ai ce manca sau sa mananci din gunoi), a dezvaluit George Burcea.

Cati bani au romanii in conturile de pensii. Datele oficiale anuntate acum

Peste 7,5 milioane de romani contribuie la fondurile Pilon II, dar cati bani au acestia in conturi in contextul in care in cei 12 ani de existenta a sistemului s-au adunat active de 12,46 miliarde de euro? in continuare, va prezentam ultimele date publicate de ASF. Cu cati bani au ramas romanii in conturile de .

Pensii 2020. E oficial, cresc pensiile de la 1 septembrie. Cati bani vor primi romanii

Pensiile romanilor cresc incepand cu 1 septembrie. Ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru a dat asigurari precum ca pensiile vor creste incepand cu 1 septembrie. Aceasta nu a precizat procentul de majorare, ci doar faptul ca sunt mai multe scenarii luate in calcul. Este oficial, pensiile se majoreaza de la 1 septembrie. Cati bani .

Cati bani primesc, de fapt, angajatii din Serviciile Secrete. Pensiile s-au marit

Aproximativ 10. 000 de angajati din Serviciile Secrete primesc pensie de serviciu. in primul semestru din 2020, valoarea acestora a ajuns la 338 de milioane de lei, cu 6,8% mai mult comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut. Cati bani primeste, in medie, un angajat, aflati in paragrafele urmatoare. Cati bani primesc oamenii din Serviciile Secrete .

Cati bani castiga CFR Cluj daca se califica in grupele Champions League. Ardelenii se vor imbogati

CFR Cluj a castigat al treilea titlu consecutiv in Liga 1, dupa 3-1 in finala campionatului, contra celor de la CSU Craiova. Un rezultat care ii umple de glorie pe ardeleni, dar i-ar putea umple si de bani. FRF va anunta in aceasta seara la UEFA lista reprezentantelor Romaniei in Champions League si Europa League.

Cati bani a strans printesa Diana pana la moartea din 1997. Suma este colosala

Fosta sotie a printului Charles a strans o avere fabuloasa pina la moartea sa, care a avut loc in anul 1997. Chiar daca Lady Di nu a fost nascuta intr-o familie regala, ea a mostenit sume colosale la 18 ani si, in plus, a ramas si cu o suma enorma dupa divortul de Printul Charles.

Leasing pentru Mercedes sau . Cati bani trebuie sa scoti din buzunar, luna de luna

Datorita pandemiei coronavirusului, chiar si lumea licitatiilor auto de ultima generatie a trebuit sa se adapteze. Casa de licitatii Gooding & Company va gazdui prima sa licitatie Geared Online exclusiv pe site-ul sau web si aplicatia de ofertare mobila incepand de azi, 3 august si va avea loc toata saptamana. Leasing pentru Mercedes sau .

Lovitura de teatru in cazul Caracal! Bunicul Luizei, acuzatii grave la adresa lui Cumpanasu: Cati bani ai putut sa furi, lautarule?

Desi ar fi trebui sa se alieze, avand aceeasi nenorocire de trait, familiile Macesanu si Melencu nu au o comunicare constructiva, iar punctul central ar fi Alexandru Cumpanasu, pe care bunicul Luizei pare ca-l detesta. Batranul publica adesea articole in care acestuia i se aduc ceea ce ar reprezenta prejudicii de imagine, in care i .

Ce efecte secundare are vaccinul anti-COVID testat de americani. Cati bani primesc voluntarii

Compania americana Moderna a intrat in faza a III-a in ceea ce priveste vaccinul anti-COVID-19, cea in care testele clinice se vor face pe un numar mare de voluntari. Compania a primit o finantare uriasa pentru a pune la punct un vaccin eficient impotriva virusului ucigas. Care sunt efectele secundare ale vaccinul anti-COVID testat de .

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )